joi, 4 iulie 2013

Punctul de asamblare si starea de sanatate

MUTAREA  PUNCTULUI  DE ASAMBLARE
Punctul de asamblare reprezintă epicentrul câmpului energetic uman (câmp magnetic poziţionat în jurul corpului) şi este un element foarte real în experienţele noastre psihice şi fizice. Păstrând cuvenita proporţie putem spune că energia corpului nostru arată şi circulă în acelaşi fel ca cea a câmpului magnetic al Pământului, „punctul de asamblare” reprezentând polul magnetic al energiei noastre.
Dacă punctul de asamblare este deplasat din poziţia ideală situată în centrul pieptulu (zona glandei timus), pot apărea diverse boli direct legate de noua poziţie a acestuia. 
Prin reaşezarea „punctului de asamblare” se pot rezolva integral afecţiuni ca depresia, atacurile de panică, ameţeli, stări de oboseală accentuată şi poate fi un punct de plecare esenţial în vindecarea afecţiunilor hepatice, digesive, de imunitate şi recăpătarea „poftei de viaţă” 
O persoana cu un punct de asamblare cazut este o persoana apatica, lipsita de sentimente, fara energie si fara dorinta de viata, cu multe probleme de sanatate cu simptome fizice si mintale. 
 La nastere, Punctul de Asamblare este pozitionat în orificiul ombi­lical, dar, odata cu primele guri de aer, el urca în zona pieptului.
In cazul acelora dintre noi care ne bucuram de o buna sanatate fizica si mintala, locatia Punctului de Asamblare se afla exact sub glanda timus, usor spre partea dreapta a pieptului ( circa1/2 cm). In cazul acelora dintre noi care avem boli mintale sau fizice, Punctul de Asamblare se gaseste într-o alta locatie.
Pe masura ce ne apropiem de clipa mortii, Punctul nostru de Asamblare se muta încet, sau brusc, în jos, spre ombi­lic. Viteza de coborare depinde de cauza decesului.
 Daca moartea este cauzata de varsta înaintata sau de o boala terminala, atunci miscarea în jos poate dura ani de zile. Pe de alta parte, daca moartea noastra este rezultatul unui accident mortal sau al unei rani cauzate de o împuscatura, coborarea va fi rapida.

 Pe masura ce Punctul de Asamblare traverseaza linia ombilicului, campul nostru cuantic de energie se colapseaza si se retrage din corp, prin orificiul ombilical, iar moartea survine imediat. 

Partea buna este ca, acest punct de asamblare poate fi localizat si mutat din nou  in centrul pieptului, pentru redarea starii de sanatate si vitalitate a corpului.
 Aceasta se poate face la Cabinetul nostru. Dupa mutarea punctului de asamblare te simti ca renascut in propriul corp si revenit la viata.
Tehnica de mutare  a puncutului de asamblare consta in repoziţionarea întregului câmp energetic prin punctele de intrare, spate şi faţă, echilibrand corpul într-o manieră mult mai importantă decât cea a echilibrării chakrelor.
Tehnica de reajustare a „punctului de asamblare” vine de la şamanii indieni din Podişul Mexican şi a fost transformată în terapie modernă de cercetătorii britanici. Mai nou si în Romania sunt doar câţiva  bioterapeuţi care pot localiza si deplasa punctul de asamblare, spre centrul pieptului, folosind bioenergia, pendulul sau alte dispositive cuantice.
Tehnica manuala de mutare a punctului de asamblare cât si tehnica terapeutica Bican aduc echilibru in organismul uman si contribuie la regenerarea organismului prin surse proprii.

Tel 0724 395 645 / 0765 26 39 11















In imagine Punct de asamblare bun

Punctul de asamblare este un vortex energetic al corpului uman localizat sub glanda Timus in centrul pieptului la omul sanatos, iar la omul bolnav cat mai aproape de ombilic  din cauza evenimentelor negative, stresului, consumului de medicamente, alcool si droguri, etc.

Stiinta medicala a omis sa spuna si sa raspunda la cea mai importanta întrebare dintre toate: de ce, dupa ce victima a trecut prin orice tip de incident traumatic, se îmbolnaveste la nivel mintal si fizic? Care este „Princi­piul Fundamental" care se schimba în interiorul persoa­nei care a trecut printr-o întamplare traumatizanta si care poate constitui cauza unei boli? 


Punctul de Asamblare al omului Fiecare fiinta vie are un camp energetic oscilant si, în reali­tate, din punct de vedere stiintific, fiecare dintre noi avem un epi­centru energetic al acestui camp. Epicentrul campului energetic uman este un punct de energie intensa, pe care persoanele antre­nate îl pot simti sau chiar vedea. Vortexul, sau epicentrul, siste­mului energetic uman se numeste Punctul de Asamblare uman. 
Se numeste Punctul de Asamblare, deoarece noi suntem asamblati în pantece de la cordonul ombilical, care ne leaga de placenta mamei.
 Principala sursa de aprovizionare cu energie ajunge la fatul aflat în dezvoltare prin orificiul ombilical.
 Punctul de Asamblare poate fi vazut ca Polul Nord si Polul Sud ai campului magnetic al Pamantului. 
Pe masura ce ne apropiem de clipa mortii, Punctul nostru de Asamblare se muta încet, sau brusc, în jos, spre ombi­lic. Viteza de coborare depinde de cauza decesului.
 Daca moartea este cauzata de varsta înaintata sau de o boala terminala, atunci miscarea în jos poate dura ani de zile. Pe de alta parte, daca moartea noastra este rezultatul unui accident mortal sau al unei rani cauzate de o împuscatura, coborarea va fi rapida.
 Pe masura ce Punctul de Asamblare traverseaza linia ombilicului, campul nostru cuantic de energie se colapseaza si se retrage din corp, prin orificiul ombilical, iar moartea survine imediat. 

SANATATE DETURNATA
In perioada dintre nastere si moarte, se petrec multe eve­nimente si experiente.
 Locatia Punctului de Asamblare, are  atat implicatii importante pentru calitatea vietii si pentru bunastarea noastra, cat si un efect profund asu­pra sanatatii noastre mentale si fizice, întelegerea si implemen­tarea informatiilor despre Punctul de Asamblare pot aduce o contributie însemnata nu numai în propriile noastre vieti, ci si în vietile acelora cu care interactionam.

Samani
Punctul de Asamblare nu reprezinta o creatie recenta sau un produs al fenomenului New Age. Are unele radacini intere­sante si obscure, care îsi trag sevele de acum cateva secole. Cunoasterea si învataturile despre Punctul de Asamblare au repre­zentat un secret bine pazit, tainuit de catre samani americani. Doar de curand aceasta cunoastere a început sa se infiltreze în cultura occidentala. Multe medicamente patentate deriva din lea­curile cu ierburi si minerale descoperite si folosite de barbatii si femeile samani.
Companiile farmaceutice aduna, în mod activ, informatii si mostre de tratamente cu ierburi, precum si date despre între­buintarile lor, de la triburi aborigene îndepartate, din întreaga lume. Ei extrag chimic elementele active si sintetizeaza medica­mentul în laboratoare. Numeroase medicamente moderne au fost inventate datorita puterilor de perceptie si curajului de care au dat dovada vracii din vechime de a „vedea" si de a explora reg­nurile vegetal si mineral, pentru sanatatea tribului lor.
Vracii si samanii triburilor pot fi oameni cu un caracter si cu o personalitate extraordinare. Ei sunt maestri în controlarea si folosirea puterii campurilor morfogenetice si a starilor modificate de constiinta, în scopuri atat medicale, cat si spirituale. Cunoa­sterea si puterile lor psihice se extind cu mult peste cele ale per­soanei occidentale obisnuite. Multi samani sunt specialisti în modul de functionare al mintii umane si a influentei pe care o are aceasta asupra corpului. Unii dintre ei au facut cercetari organi­zate si au creat tehnici prin care mintea lucreaza asupra corpului. Pentru unii samani amerindieni, Punctul de Asamblare - epi­centrul campului energetic uman - reprezinta unul dintre prin­cipiile fundamentale ale puterii si cunoasterii lor. Sistemele lor de referinta nu au legatura cu stiinta atomica si cuantica. 
Lovitura samanului
Antropologul si autorul de succes Carlos Castaneda a scris zece carti, care s-au vandut în milioane de exemplare în întreaga lume, în saptesprezece limbi. Castaneda, care a obtinut un doc­torat în antropologie de la Universitatea din California, Los Ange-les, a spus ca la începutul anilor 1960, în timp ce studia plante medicinale în Arizona, s-a întalnit cu un saman pe care în cartile sale 1-a numit Don Juan Matus. Ulterior, Don Juan s-a mutat în Sonora, Mexic, iar Castaneda l-a urmat.
Timp de mai bine de treizeci de ani, Castaneda sustine ca a fost ucenicul vrajitorului indian Yaqui, Don Juan, si afirma ca batranii vrajitori mutau Punctele de Asamblare ale ucenicilor pentru a-i transporta în stari de constienta intensificata - în cea mai profunda si mai maleabila stare de constienta - dar si pen­tru a-i face pe acestia sa fie dependenti de ei.
In tot acest timp, Castaneda a continuat sa publice carti despre ucenicia sa cu Don Juan. La începutul relatiei, pentru a disloca Punctul de Asamblare al lui Castaneda, Don Juan a folosit „plante energetice", care contineau puternici alcaloizi halucinogeni. Don Juan a spus ca Punctul de Asamblare al lui Castaneda era atat de teapan, încat numai plantele halucinogene aveau suficienta putere pentru a-1 muta îhtr-o alta locatie.

Cauza problemelor din prezent legate de consumul de droguri ilegale?
In cartea sa, Focul din interior, samanul si binefacatorul lui, Don Juan, îl avertizeaza pe Castaneda despre marile pericole ale unei deplasari „involuntare" a Punctului de Asamblare, cau­zate de boala, epuizare fizica, de consumul iresponsabil de dro­guri, de foame, sete sau de o criza emotionala sau fizica. Un fapt de mare importanta, sustine Don Juan, este acela ca pozitia Punctului de Asamblare este cea care dicteaza „CUM NE SIMTIM SI CUM NE COMPORTAM". Chiar daca Don Juan a folosit plante puternic halucinogene pentru a-i deplasa lui Castaneda Punctul de Asamblare, el i-a dat acestuia avertismente strict legate de pe­ricolele folosirii neinformate a drogurilor, precum si de alte efecte adverse, care pot cauza o deplasare involuntara.
In cartea sa, Castaneda noteaza observatiile facute de Don Juan - si anume, ca o deplasare involuntara sau inconstienta a Punctului de Asamblare poate cauza probleme fizice si mentale serioase si poate chiar pune viata în pericol, într-un alt pasaj al cartii, Don Juan mentioneaza ca oamenii care îsi muta, în mod neavizat, Punctul de Asamblare, datorita consumului de droguri, îsi pot induce o senzatie de amortire si de frig, senzatie care îi determina ca sa vorbeasca si sa gandeasca mai greu, de parca ar fi înghetat din interior, în pofida avertismentelor sale, cultura psihedelica din anii '60 a adoptat cartile si activitatea lui Casta­neda si le-a transformat într-o licenta de a folosi droguri. Don Juan stia foarte bine despre ce vorbea, însa, nicaieri în cartile sale, Castaneda nu le arata cititorilor lui cum poate fi corectat un Punct de Asamblare cazut sau deplasat.
Don Juan i-a vorbit mult lui Castaneda si despre procesul mortii si despre deschiderea de la ombilic. Din pacate, Castane­da nu detaliaza si nu ofera informatii stiintifice practice sau utile, care sa-i permita cititorului sa faca uz de cunoasterea me­dicala a lui Don Juan, referitor la Punctul de Asamblare. Poate ca Don Juan a oferit mai multe detalii despre pericolele care ameninta sanatatea, pe care Castaneda nu le-a relatat cititorilor lui, dar, daca se are în vedere faptul ca scrierile lui Castaneda despre Don Juan si despre misticismul indus de droguri au atras milioane de entuziasti, toate acestea au devenit informatii ex­trem de valoroase, fapt pentru care se impun unele întrebari:
1. Ce este Punctul de Asamblare?
2. Ce semnificatie are în boala fizica si mintala?
3. în ce consta pericolul extrem?
4. Cum putem verifica locatia pe care o are Punctul nos­tru de Asamblare?
5. Cum îi putem muta si corecta locatia, daca aceasta este nefavorabila?
6. Cum ne putem stabiliza locatia Punctului de Asam­blare?
Forta Naturii tempereaza ego-ul uman
In anul 1945, armata americana a aratat lumii ca ecuatia lui Einstein, E=MC2 era valida, prin lansarea de bombe atomice asupra oraselor Hirosima si Nagasaki. O cantitate mica de masa (0,6 grame) a fost convertita în energie echivalenta cu 12,500 de tone de explozibil de trinitrotoluen. Prima explozie a ucis 70.000 de japonezi si a ras orasul de pe fata pamantului.
în 1883, eruptia vulcanica din Krakatoa, de pe coasta de vest a Javei, a cauzat o explozie echivalenta cu detonarea a cel pu­tin 200 de milioane de tone de TNT. Valul tsunami creat a atins o înaltime de 37 de metri si a ucis circa 36.000 de oameni din regiune. Valul tsunami din 2004 a ucis aproximativ 250.000 de oameni, în schimb, epidemia de gripa din anii 1918-1919 a ucis peste 40 de milioane de oameni din întreaga lume. Oare sufe­rinta si tragedia resimtite de atat de multe familii din Europa de dupa primul razboi mondial - la care s-au adaugat privatiunile economice ale perioadei postbelice - au coborat pozitia Punctu­lui de Asamblare în atat de multi oameni, încat rezistenta co­muna la infectii sa fi scazut atat de dramatic? Se poate sa fie unul dintre motivele pentru care gripa a devenit o pandemie, si nu a ramas doar o epidemie locala? Daca, în prezent, s-ar pro­duce o situatie asemanatoare în tarile occidentale, numarul de morti ar pustii nenumarate case si birouri, si ar crea multe pagube financiare. Caderea ulterioara a valorii proprietatii si afacerilor ar fi catastrofica pentru sistemul bancar si ar putea declansa chiar si un faliment mondial. Natura îi poate da ome­nirii o lovitura neprevazuta, care determina ca actele de cruzime ale oamenilor sa para o joaca de copil. Catastrofele reusesc, de exemplu, ca milioane de oameni sa sufere de sindromul post-traumatic. Astfel de traume rezulta întotdeauna dintr-o cadere a pozitiei Punctului de Asamblare.
In Marea Britanic traiesc mai mult de 2 milioane de oa­meni care sufera de depresie si de oboseala cronica - echivalen­tul a 1,5% din populatie, în ultimele doua secole, în pofida a ne­numarate miliarde platite de contribuabili si a miliarde de ore de cercetare, organizatiile medicale din întreaga lume nu au des­coperit cauza de baza si nici modalitatile eficiente de tratament al afectiunilor precum sindromul posttraumatic, depresia, anxie­tatea, panica, depresia maniaca (tulburarea bipolara), depresia postnatala, sindromul oboselii cronice, comportamentul psiho­patie, psihoza si sutele de alte afectiuni mentale si fizice care îi chinuie nu numai pe cei suferinzi, ci, prin asociere, si pe milioa­nele de oameni sanatosi din întreaga lume.
Suferinzii nu pot duce o viata normala, fericita si produc­tiva, iar aceasta este o irosire tragica de potential uman. Aceste boli si afectiuni reprezinta niste poveri enorme pentru societate, pentru serviciile publice de sanatate, pentru serviciile sociale, pentru contribuabili, pentru infrastructura si dezvoltare, pentru angajati, pentru companiile de asigurari si pentru familie.
Aceste tulburari pot fi, adesea, urmarea unui soc sever, a unui incident traumatic, a unei infectii, a unui accident, a unei operatii, a pierderii unei persoane apropiate, a unui divort sau a unei tiasteri. Pot aparea si la scurt timp dupa un incident violent, o constrangere legala sau financiara, dupa un viol, dupa un abuz de substante sau dupa o supradoza de droguri.
Un factor comun, pe care multe victime ale incidentelor traumatice încearca sa-1 explice, este ca, în clipa în care s-a pro­dus incidentul, un lucru esential profund în interiorul lor s-a
schimbat sau s-a modificat, în mod inexplicabil. Multi relateaza cum ca, oricat de mult ar încerca, indiferent de tratamentele si terapiile pe care le urmeaza, nu reusesc sa revina la fosta stare de sanatate si nu-si mai pot recapata starea de spirit, personali­tatea si simtul umorului.
Stiinta medicala a omis sa spuna si sa raspunda la cea mai importanta întrebare dintre toate: de ce, dupa ce victima a trecut prin orice tip de incident traumatic, se îmbolnaveste la nivel mintal si fizic? Care este „Princi­piul Fundamental" care se schimba în interiorul persoa­nei care a trecut printr-o întamplare traumatizanta si care poate constitui cauza unei boli?
Este de înteles ca aceasta întrebare nu a fost pusa nicio­data sau nu i s-a gasit raspuns, întrucat „Principiul Funda­mental" care se schimba nu este un element psihologic, biologic sau material. Nu poate fi disecat cu bisturiul si manipulat de catre mintea rationala, iar ochiul neinstruit nu-1 poate vedea. Simptomele nu dispar nici daca pacientul sau terapeutul îsi explica, în mod rational, incidentul traumatic, în timp, se poate ca simptomele sa se agraveze si sa declanseze boala. Adeseori, medicamentele, tratamentele, terapia, suplimentele alimentare, consilierea, psihoterapia sau alte metode prescrise de un medic nu corecteaza situatia sau nu îl vindeca pe pacient.
Ca rezultat, numarul extrem de mare de pacienti cu pro­bleme de sanatate mintala si fizica nerezolvate, practic, a falimentat si paralizat serviciile sociale, precum si serviciul national de sanatate din Marea Britanic. Acest lucru este sustinut de fap­tul ca aproximativ 25% dintre paturile din spitale sunt ocupate de pacientii care sufera de iatrogenie, adica boala cauzata de tra­tamentele, operatiile sau terapiile aplicate în trecut De aseme­nea, nici psihiatria, nici psihologia, consilierea, medicamentele sau alte tratamente nu pot inversa sau vindeca efectele bolilor precum encefalomielita mialgica, sindromul oboselii cronice sau tulburarea bipolara. De obicei, metodele medicale de vindecare nu fac decat sa supravegheze starea pacientului, fara sa ofere însa o solutie multumitoare.
Mai multe informatii despre Punctul de asamblare in cartea  Dezvaluirea spiritului de Jon Whale Editura For You

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu