luni, 1 iulie 2013

- Terapie si Masaj pe scaun, la birou, in managementul stresului -

Efectele benefice ale terapiile alternative si  masajului au fost demonstrate stiintific de-a lungul timpurilor asupra starii de sanatate psihica, fizica si emotionala, de la calmarea si reducerea stresului si a anxietatii, pana la ameliorarea circulatiei sanguine si imbunatatirea starii masei musculare. Centrul de Terapii alternative MAR ANCA COMPANY va ofera o solutie eficienta pentru sanatatea psihica si fizica a angajatilor si managementului companiei dumneavoastra.  
- Terapie si Masaj pe scaun, la birou timp de 15 minute  va ajuta sa va concentrati mai bine si sa cresteti productivitatea, sa deveniti mai energici in indeplinirea sarcinilor zilnice de serviciu.
 O singura sedinta de Terapie si masaj la birou de 15 minute, poate inlatura durerile, starea de anxietate si poate spori atentia si intari  sistemul imunitar al organismului. Pe termen lung, sedintele de Terapie si masaj la birou,   inlatura o serie de probleme de sanatate asociate cu munca statica si repetitiva de birou.
 
Terapia si Masajul la birou de la Centrul de Terapii Alternative MAR ANCA COMPANY  este un tip de masaj de relaxare executat peste haine prin activarea unor puncte de presopunctura pentru inlaturarea  blocajelor si starilor de disconfort si redarea starii de vitalitate. Tehnica de terapie si masaj folosita se concentreaza pe zonele corpului cel mai intens afectate de statul la birou o perioada indelungata de timp: spate, maini, brate, umeri, ceafa si cap. Masajul la birou este efectuat de un terapeuti specializati  de Centrul de Terapii alternative MAR ANCA COMPANYsi dureaza in medie 15-20 de minute in functie de necesitatile individuale ale fiecarui client in parte. In acelas timp se poate lucra intre 5-10 persoane concomitent.
  • Inlatura disconfortul  si migrenele
  • Stimuleaza circulatia sanguina si lifatica
  • Induce un efect de calmare sporind energia si vitalitatea
  • Sporeste atentia si concentrarea
  • Ridica moralul angajatului
  • Inlatura durerile articulare si musculare
  • Va ajuta sai va relaxati in doar 15-20  minute!
 Pentru contractari, solicitari si programari tel: 0724 395 645
sau maranca.terapii@gmail.com
www.terapiialternative.ro
www.maranca.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu