sâmbătă, 6 iulie 2013

Decalcifierea glandei pineale

Decalcifiere Glandă Pineală


Cum să vă curăţaţi(decalcifiaţi) glanda pineală? Cum să vă activaţi glanda pineală?
Cum să se decalcifieze Glanda Pineală Cuprins:
Primul PasStoparea călcificării ulterioare a Glandei dvs. Pineale!
  1. Halogenuri ( Fluor, Crom, Brom )
  2. Calciu
  3. Apă de la robinet
  4. Mercur
  5. Pesticide
  6. Alte toxine
  7. Zahăr, Cafea, Alcool şi Tutun ( Z.C.A.T )
Pasul doi - Eliminarea calcifierii existente în Glanda dvs. Pineală.
  1. Ulei organic de peste
  2. MSM
  3. Ciocolata Raw
  4. Acid citric
  5. Usturoi
  6. Otet de mere Raw
  7. Ulei de oregano şi extract de neem
  8. Activator X ( Vitamina K1/K2 )
  9. BOR
  10. Melatonina
  11. Iod
  12. Tamarind
  13. Apă distilată
  14. Nigella Sativa ( Seminţe Negre )
  15. Yoga
  16. Frecvenţe audio Rife & Solfeggio ( Experimental )
Cum să vă curăţaţi(decalcifiaţi) glanda pineală? Cum să vă activaţi glanda pineală?
Aşa cum am menţionat în secţiunea  anterioară ( Glanda Pineală – Decalcifiere şi Activare ), obiectivul principal al decalcifierii glandei dvs. pineale este începerea procesului de activare al glandei pineale şi începerea trezirii celui de-al treilea ochi.
Există două părţi în decalciferea glandei pineale. Primul este oprirea oricărei calcifieri ulterioare a glandei dvs. pineale care este cauzată de orice stil de viaţă sau factori de mediu, ex. florura, etc. Al doilea pas este de a lucra la reducerea sau eliminarea calcifierii existente şi de a ajuta la dezvoltarea ulterioară a glandei dvs. pineale.
Mai jos vom merge prin metodele pe care le puteti lua ca să realizaţi aceşti doi paşi.
PASUL 1 – Oprirea calcifierii ulterioare a Glandei dvs. Pineale
Cheia pentru stoparea calcifierii ulterioare a glandei dvs. pineale este să identificaţi mai întâi ceea ce  cauzează calcificarea şi în al doilea rând oprirea acestor surse. În general vorbind, aceasta este dieta unei  persoane (mâncare/băutură) şi stilul de viaţă care cauzează calcificarea.
Mai jos este o lista cu principalele cauze ale calcificării:
Halogeni:
Halogenii sunt substante chimice precum Fluor, Clor si Brom. Ele toate par sa aibe efecte similare asupra glandei pineale, asa ca este important sa se elimine acestea din dieta dvs.
Fluorul este cel mai comun şi răspândit în dietele noastre. Este atras magnetic de către glanda pineală  mai mult decât oricare altă parte a corpului. Aici se formează cristale de fosfat de calciu care se acumulează. Florul este prezent în pastele de dinţi şi apa de la robinet. Este o otravă grea şi ar trebui evitată cu orice preţ deoarece ea calcifiază ţesutul pineal şi închide practic glanda. Treceţi la o pastă de dinţi fără fluor şi apă de izvor sau apa filtrată (vezi secţiunea de mai jos “Apa de la Robinet” pentru mai multe informaţii).
Calciu:
Suplimentele pe bază de Calciu – Din ce în ce mai multe cercetări arată cum suplimentele pe bază de calciu, care conţin carbonat de calciu, sunt dăunătoare sănătăţii noastre. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi următorul link:
Harvard Medical School: Ce trebuie să ştiţi despre calciu ( Engleză )
Acesta este una dintre cele mai mari cauze ale calcifierii, ele în realitate nu lucrează chiar aşa şi dacă le luaţi pentru că vi s-au recomandat atunci ar trebui să vă opriţi şi să căutaţi alte forme naturale de calciu.
Calciu în mâncare – Toată mâncarea procesată conţine câteva forme de calciu în proporţii destul de mari. Aceste forme includ fosfat de calciu, carbonat de calciu şi fosfat dicalcic. Multe suplimente de asemenea conţin acestea ca umplutură de conţinut.
Cea mai bună formă de calciu este forma care este conţinută în mâncarea naturală, precum Seminţe de susan, Seminţe de chia, frunze verzi ca Spanacul şi Varza creaţă, Quinoa, Portocale şi Broccoli. Acestea nu numai că vă vor creşte aportul dvs. ‘bun’ de calciu dar vă oferă şi un set mai echilibrat de nutrienţi.
Apa de la Robinet:
Apa de la Robinet conţine multe substanţe calcificatoare (incluzând fluorul menţionat mai sus) şi este important pentru sănătatea dvs. generală ca să consumaţi apă de băut necontaminată.
Alegerea cea mai sigură şi sănătoasa este apa de izvor pentru că apa distilată poate fi dăunătoare pe termen lung. Cu toate acestea, apa distilată este mult mai bună decât apa de la robinet.
Pentru a testa apa de izvor, veţi avea nevoie de un tester pentru verificarea pH-ului.
Mercur:
Mercurul este foarte rău pentru glandă din cauza naturii sale otrăvitoare. Ar trebui evitat cu orice preţ. Plombele dentare cu Mercur sunt toxine pineale şi ar trebui să fie eliminate. De asemenea toate vaccinurile medicale sunt contaminate cu mercur, ex. Thimersal (un vaccin conservat făcut din methyl mercur) care este foarte greu de eliminat din creier odată ce el este acolo. Evitaţi consumul de peşte şi de alimente enumerate mai jos precum specii de creveţi. Tonul şi carnea de delfin sunt în special rele pentru că ele conţin doze mai mari de mercur. În general vorbind, cu cât peştele este mai mare, cu atât mai mare este concentraţia de mercur în ţesuturile corpului său. Becurile eco ar trebui de asemenea folosite cu grijă pentru că în caz că unul se sparge  vaporii de mercur sunt eliberaţi în cameră şi pot fi inhalaţi ( vă invit să vizionaţi acest scurt documentar despre mercurul din becurile eco. Vestea bună este că mercurul poate fi eliminat din corp prin folosirea zilnică de Chlorella, Grâu şi Spirulină, doar că acestea iau timp. Planta de Coriandru luată zilnic de asemenea poate ajuta la eliminarea mercurului din ţesuturile creierului.
Pesticide:
Câteva pesticide sunt toxine pineale aşa că plantele comestibile care cresc folosind aceste pesticide ar trebui evitate. De aceea, se recomandă în schimb alimente organice proaspete la care nu s-au folosit pesticide chimice. Mâncarea organică sănătoasă cu un înalt aport de alimente crude (Dieta Raw) este un sprijin în detoxifierea pineală.
Datorită lanţului alimentar care trece prin aceste pesticide chimice, anumite tipuri de carne pot acumula aceste chimicale. Unii oameni recomandă diete fără carne de asemenea pentru a vă proteja glanda dvs. pineală de substanţe potenţial dăunătoare.
Alte toxine:
Dacă ceva este toxic şi nu este un produs natural din natură, să nu îl puneţi în corpul dvs. Dacă nu puteţi spune denumirea substanţei chimice, este cel mai probabil rău pentru dvs. Alte toxine includ indulcitorii artificiali (aspartam K) , zahăr rafinat, phylenanine (în nectarul de fructe), numerele E, deodorante, produse chimice de curăţare, apa de gură dentară (apa sărată este suficientă) şi odorizante de aer.
O apărare bună împotriva acestor toxine este de a stimula capacităţile de a se detoxifia ale corpului dvs. Pentru ca organismul dvs. să îşi facă treaba în mod adecvat, are nevoie de o proteină numită Glutation. Aceasta se găseşte cel ma mult în ficat şi rinichi, organele dvs. principale în detoxifiere, şi prin creşterea nivelurilor de glutation noi putem curăţa multe din aceste toxine din corpurile noastre. Când glutationul vine în contact cu o toxină, se leagă de ea şi o face solubilă în apa (dizolvabilă în apă), astfel încât să poată ieşi din corp ca deşeu prin urină, intestine şi piele.
Zahăr, Cafea, Alcool şi Tutun ( Z.C.A.T.):
Ca un punct general, o dietă fără Zahăr, Cafea, Alcool şi Tutun ( Z.C.A.T.) nu numai că vă spală sistemul, dar de asemenea va aduce creşterea “kundalini”-ului şi asigurarea că dvs. aveţi o minte/un corp foarte echilibrate. Dieta trebuie să se menţină cel puţin 2 luni. Cu cât menţineţi mai mult dieta împreună cu exerciţii, veţi descoperi că nivelul dvs. de energie va creşte şi excesul de kg. va scădea lăsându-vă creierul curat fără toxine. Aceasta vă oferă capacitatea de a vă concentra asupra activării glandei pineale.
PASUL 2 – Eliminarea calcificării existente în Glanda dvs. Pineală
Eliminarea acumulărilor deşeurilor toxice de ani din glanda dvs. pineală poate fi realizată cu puţină dăruire şi angajament.
Există un număr de modalităţi de a decalcifia glanda dvs. pineală, mai jos este o listă cu ele împreună cu ceea ce ar trebui să faceţi:
Ulei de Peşte Organic Blue Ice Skate:
Una dintre cele mai puternice substanţe naturale pe care o puteţi lua pentru a decalcifia glanda dvs. pineală. Conţine o substanţă foarte puternică numită “Activator X( Vitamina K1/K2)” descoperită de Weston Price. Uitati-vă mai jos pentru mai multe informaţii despre “Activator X”. ( Acest ulei se găseşte pe Amazon. dar mai jos aveţi enumerate surse de Activator X aşa cum denumeşte Weston Price Vitamina K1 şi K2 )
MSM (Metilsulfonilmetan):
Metilsulfonilmetanul (MSM) este o sulfură nemetalică foarte răspândită în natură. Sulful este al patrulea mineral din componenta organismului uman şi are un rol esenţial în derularea proceselor de creştere şi regenerare. MSM este, de asemenea, foarte util pentru detoxificarea şi energizarea organismului, întrucât antrenează şi elimină în special micotoxinele cauzate de bacteriile de putrefacţie din colon, candidă, paraziţii intestinali, precum şi alte toxine intrate în organism din mediul înconjurător.
Conferă calitate sângelui, oxigenându-l astfel încât celulele roşii pot transporta mai mult oxigen şi nutrienţi către celule; îmbunătăţeşte permeabilitatea celulelor şi a plămânilor, mărind capacitatea pulmonară şi aportul de oxigen în sânge, creşte flexibilitatea arterelor şi le menţine curate, prevenind formarea de plăci arteriale.
Studii recente au dovedit că metilsulfonilmetanul este foarte util ca adjuvant în tratarea cancerului, precum şi în purificarea organismului după chimioterapie sau radioterapie. Având în vedere ca MSM-ul traversează uşor membrana celulară, dezvoltă un efect depurativ asupra celulelor canceroase sau a celulelor cu o încărcătură mare de toxine.
Această substanţă are rol în formarea keratinei (proteină implicată în creşterea pielii, a unghiilor şi a părului) şi a colagenului (proteina care menţine supleţea pielii şi a articulaţiilor). Deopotrivă, are efecte pozitive în alergii, afecţiuni gastrointestinale şi astm.
MSM-ul se găseşte în peşte, lapte şi ouă, boabe de soia, fasole uscată, varză roşie, ceapă, usturoi, nuci, seminţe. Din păcate însă, folosirea pesticidelor duce la o cantitate insuficientă de MSM în alimentele consumate, de aceea este indicat să se administreze suplimente nutritive ce conţin această substanţă.
Ciocolata Raw:
Cacao Raw este un foarte bun detoxifiant al glandei pineale în doze mari din cauza conţinutului mare de antioxidanţi. Este de asemenea bun şi ca stimulator al glandei, care poate ajuta la activarea celui de-al treilea ochi. Uitaţi-vă la secţiunea – Activare Glandă Pineală – pentru mai multe informaţii.
Acid Citric:
Lămâia Raw, stoarsă şi consumată, este foarte bună la detoxifierea glandei dvs. pineale. Acidul citric de asemenea functionează, dar sucul de lămâie raw este recomandat. Este recomandat ca să luaţi 3 linguri de acid citric sau 7 de lămâie organică în fiecare zi pe stomacul gol timp de trei săptămâni. De asemenea puteţi face asta amestecându-l cu apă de izvor pentru că acidul citric nu este aşa de bun pentru dinţii dvs.
Usturoi:
Usturoiul este uimitor pentru decalcifiere pentru că este capabil să dizolve calciul şi acţionează ca un antibiotic. Beneficiile adăugate sunt pentru a da sistemului dvs. imunitar un start rapid. Consumati în jur de jumătate de căpăţână de usturoi până la două căpăţâni zilnic (sau mai mult dacă vă place). Pentru a vă asigura că respiraţia dvs. nu va speria pe nimeni, puteţi zdrobi usturoiul şi să îl scufundaţi în oţet de mere raw sau în suc proaspăt de lămâie pentru a se parfuma. Asiguraţi-vă că puneţi sucul de lămâie folosit sau oţetul într-o salată sau re-folosiţi-l la alte mâncăruri mai târziu. Nu lăsaţi să se iroseasca nimic.
De asemenea, usturoiul negru este excepţional pentru detoxificare. Este extrem de gustos şi minunat pentru a se găti cu el! Preţul este însă destul de piperat şi se găseşte pe internet la 30 lei 5 căpăţâni.
Oţet din cidru de mere Raw:
Foarte bun pentru detoxifierea glandei dvs. pineală pentru că el conţine acid  malic. Este bun de pus în mâncarea dvs. şi are un gust grozav. Un brand recomandat este oţetul de mere Bragg ( îl găsiţi pe Amazon cu 5 dolari litrul ), şi puteţi fi siguri că este Raw. În general vorbind, oţeturile ar trebui vândute în sticle de sticlă, aşa că dacă nu sunt într-una, nu cumpăraţi pentru că astfel veţi consuma şi plastic!
Uleiul de Oregano şi Extractul de Neem:
Ambele actionează ca un antibiotic natural împotriva cochiliilor de calciu pe care nanobacteria le-a creat împrejurul lor în glanda pineală.
Activator X (Vitamina K1/K2):
Descoperit de Weston Price, este un puternic detoxifiant, în special când este amestecat cu Vitamina A şi D3, şi are multe proprietăţi. Poate inversa procesul de ateroscleroză, permiţând balanţei enzimatice să se refacă. Acesta apoi permite calciului să fie eliminat de pe artere şi alte locaţii (de ex. glanda pineală) şi plasat acolo unde trebuie, în oase. Este de asemenea un catalizator puternic pentru absorţia de vitamine şi minerale.
Vitamina apare natural în două forme:
K1 (filochinona) este găsită în vegetalele cu frunze verzi.
K2 (alcătuită din menaquinone) este creată de microflora intestinală şi de asemenea obţinută din surse de hrană precum carne de organe, ficat (de gâscă/pui sunt cele mai bune), gălbenuşuri de ou, produse lactate  fermentate precum brânza sau untul (de la vaci care mănâncă rapid iarba verde crescută), un fel de mâncare japoneză de soia fermentată Natto (cea mai bogată sursă hrănitoare de K2), varza murată, uleiuri marine, icre şi crustacee. Nu luaţi suplimente cu K2 dacă luaţi medicamente anticoagulante (precum Warfarin) sau alte medicamente. Este de asemenea sugerat că  Kefirul ( Ciuperca Tibetană * atenţie, există două tipuri de lapte şi de apă )  face laptele omogenizat digerabil și oferă probioticele necesare pentru ca propriul dvs. corp să producă vitamina K2 în intestin.
Bor:
Boronul este un alt detoxifiant şi epurator al glandei pineale. De asemenea funcţionează la fel de bine la îndepărtarea fluorului.
Borul ( Boronul ) este un oligoelement descoperit recent ca având un rol primordial în metabolizarea nutrienţilor necesari pentru menţinerea unui sistem osos sănătos, jucând de asemenea un rol important în reglarea balanţei hormonale. Poreclit de către nutriţionişti “Ajutorul Calciului”, Borul joacă un rol vital pentru sănănatea oaselor deoarece asistă în absorbţia şi utilizarea calciului în organism. Mai pe larg, Borul asistă în metabolizarea celor 4 nutrienţi esenţiali pentru sistemul osos: Calciu, Magneziu, Zinc şi Vitamina D. Cu alte cuvinte, dacă administraţi Calciu, Magneziu, Zinc + Vitamina D este bine să asociaţi şi o doză de Bor.
Borul se găseşte în toate ţesuturile dar predomină în oase, splină şi glanda tiroidă indicând funcţia Borului în metabolismul osos şi sugerând necesitatea prezenţei lui pentru metabolismul hormonal. Majoritatea oamenilor nu obţin suficient Bor din alimentaţie. Carnea (indifferent de care) este foartă săracă în Bor. Surse de bor sunt fasolea neagră, spanacul, căpşunile, caisele, pepenele galben. Este prezent în sfeclă şi cel mai bine consumat este mâncând sfeclă organică sau încercând pulbere de sfeclă amestecată cu apă de izvor sau alte lichide/alimente. Se găsesc capsule de BORON dar sunt destul de scumpe ( 76 lei/90 capsule a 3 mg ).
Melatonina:
Nu a fost demonstrată concludent, dar mulţi cred că melatonina ajută la eliminarea fluorului prin creşterea decalcifierii glandei pineale care ajută la destrămarea calcificărilor existente. În plus faţă de suplimentarea cu melatonină, o mulţime de activităţi fizice şi/sau exerciţii, o dietă sănătoasă, dar nu supraalimentare, şi exerciţii de meditaţie/relaxare, toate contribuie la o producţie mai mare de melatonină a glandei pineale.
Iod:
Iodul a fost clinic dovedit că sporeşte eliminarea fluorurilor de sodiu din corp prin urină precum şi fluorura de calciu. Cele mai multe diete sunt deficiente în acest mineral vital şi este recomandat ca oamenii să ia suplimente cu alge marine şi iod, care să combine iodul şi iodura de potasiu. Cu toate acestea, eliminarea fluorului cu iodul epuizează de asemenea surplusul de calciu. Prin urmare este recomandat ca să vă creşteţi aportul de legume organice pentru a vă suplimenta calciul pozitiv de care corpul dvs. are nevoie. Pentru a completa aportul de iod, este recomandat să se consume şi lecitină.
Tamarind (Tamarindus indica):
Pulpă, scoarţa de copac şi frunzele de la pomul de tamarind pot fi folosite ca să se facă ceaiuri, extracte şi tincturi care ajută la eliminarea fluorului prin urină. Tamarind este folosit pe scară largă în Medicina Ayurvedică şi are multe proprietăţi pozitive pentru sănătate.
Apa Distilată:
Există o mulţime de cercetări care spun că apa distilată poate ajuta la decalcifierea glandei pineale. Pentru mai multe informaţii, vă rog să vizitaţi următorul site: 24 de Doctori au curajul de a spune adevarul despre Apa Distilată ( site-ul este în limba engleză, cine doreşte să ofere suport în traducerea informaţiei de acolo să mă contacteze ).
Site-ul are informaţii şi despre urina de băut. Ştiu că sună nebunesc, dar urina noastră astăzi este poluată datorită dietelor noastre sărace, prin urmare de aceea ea miroase, etc. Gândirea din spatele acestui fapt este că urina curată din timpul unei diete raw este sănătoasă şi acţionează ca un agent puternic de curăţare. Link-ul de mai sus conţine o secţiune despre aceasta, doar căutaţi ‘dragi creaturi pe bază de apă’.
Nigella Sativa (Seminţe de Negrilică):
Nigella Sativa este o plantă originară din Asia de Vest. Ea şi-a primit numele de la seminţele ei de un negru profund şi dreptunghiulare cu colţuri ascuţite (în jur de 3 mm).
Peste 200 de studii au fost efectuate la universităţi internaţionale şi au fost publicate articole în diferite reviste care arătau rezultatele remarcabile în sprijinirea folosirii sale tradiţionale. Sămânţa de Nigella Sativa conţine în ea numeroşi esteri ai acizilor graşi nesaturaţi cu structuri neobişnuite şi o compoziţie chimică foarte bogată şi diversificată. În afara ingredientului său activ, nigellone cristalin, ea conţine 15 amino acizi (incluzând opt dintre cei nouă esenţiali), carbohidraţi, acizi graşi incluzând pe cel linolenic şi oleic, uleiuri volatile, alcaloizi şi fibre alimentare, precum şi minerale cum ar fi calciu, fier, sodiu şi potasiu.
Cercetările recente asupra seminţelor negre au arătat că este un detoxifiant, antibiotic, anti-tumoral, anti-inflamator, anti-histaminic, antibacterial, anti-bronhial şi agent de creşterea imunităţii. Aceasta nu îl face numai un bun curăţător al glandei pineale, ci şi un produs de stimularea sănătăţii în toate domeniile!
Cunoscut sub alte denumiri ca şi Cernuşca, Chimen Negru, Seminţe Negre, Susan Negru, este unul dintre cele mai vechi condimente folosite de peste 3000 de ani! Foarte bun antioxidant, “bun pentru tot”, a fost găsit chiar şi în mormântul lui Tutankhamun. Seminţele minune fiind menţionate şi în Vechiul Testament (cartea profetului Isaia) şi în medicina Ayurveda ca şi un remediu preţios pentru toate bolile.
Zeolit:
Zeoliţii naturali sunt un progres major în detoxifierea naturală. Un cristal apărut în mod natural, care este sigur pentru persoane de orice vârstă (ca şi pentru animale de companie), şi care este frecvent în timpul dezastrelor de mediu unde timpul şi puterea sunt esenţiale. În mod natural prinde şi eliberează metale grele (incluzând radiaţiile) din organism. Se ataşează de asemenea celulelor canceroase şi opreşte creşterea lor. Este un agent puternic de detoxifiere împotriva viruşilor, bacteriilor şi altor patogeni şi toxine din mediu (incluzând fluorul), şi este un amplificator natural al întregului sistem imunitar. Ca şi Nigella Sativa, este un curăţător bun al glandei pineale şi o substanţă de stimulare a sănătăţii în toate domeniile.
Ciuperca Chaga:
Ciuperca chaga este cea mai nutritiva dintre toate care cresc pe copaci, şi este cunoscută de către Siberieni drept “Darul lui Dumnezeu”, Japonezii o numesc “Diamantul Pădurii,” şi Chinezii o consideră “Regele Plantelor”. Pentru a supravieţui într-un climat aspru, chaga concentrează compuşi naturali pentru protectia sa, şi de aceea este foarte puternică. Pentru a întări un copac, precum a-l şi vindeca, ea face fitochimicale puternice, incluzând steroli, fenoli, şi enzime, şi cercetarea a constatat că oamenii pot beneficia consumând aceste fitochimicale din pădurea-sursă şi nutrienţi. De asemenea conţine cea mai bogată sursă de melanină care ne dă nouă pigmentul pentru pielea/părul/ochii nostri şi este un foarte puternic antioxidant. Glanda noastră pineală este înfometată de melanină deoarece ne apară de razele UV nocive care permit apoi glandei noastre pineale să regleze ritmurile/ciclurile noastre circadiene, astfel încât reglându-ne somnul să ne vindecăm. Hrăneşte în mod direct şi alimentează glanda pineală permiţându-i să funcţioneze mai bine. Un categoric “trebuie” pentru cei care caută să se ajute la activarea glandei lor pineale ca parte a unei abordări holistice. ( Am găsit pe internet ” Complex extracte de superciuperci – 100 buc ” la preţul de 59 lei care conţine şi această ciupercă. )
Yoga:
Există o serie de practici yoga pentru decalcifiere (şi activare) a glandei dvs. pineale. O practică foarte  recomandată este meditaţia yoghină “Khechari Mudra”, sau “Nectarul Divin” cum mai este cunoscută uneori. Aceasta poate necesita ani pentru curăţarea glandei pineale complet dacă se utilizează acest exerciţiu singur. Acesta se face utilizând următoarele două faze:
FAZA 1
1. Într-o pozitie yoga şezând cu ochii dvs. închişi, concentraţi-vă pe intinderea inapoi a limbii spre gât.
2. În timp ce faceti asta, plasaţi vârful limbii pe cerul gurii, îndoind-o până în cele din urmă ajungând la cavitatea sinusurilor din spatele cerului gurii.
3. Odată ce limba dvs. este destul de flexibilă şi poate intra în cavitatea sinusurilor, mergeţi drept în sus şi ciocniţi asupra unei zone care este în legătură cu glanda dvs. pineală. Aceasta este prima etapă a meditaţiei “Nectarul Divin” şi ar putea dura săptămâni şi luni până veţi putea realiza acest exerciţiu.
FAZA 2
Faza a doua a acestei meditaţii este decalcifierea glandei pineale prin răzuirea zonei de deasupra cu vârful limbii dvs. deoarece această zonă este în legătură cu glanda pineală, asta ajută la spargerea stratului de calciu din jurul glandei pineale şi curăţarea ei, încet şi usor. Imediat ce glanda pineală se curăţă treptat, veţi începe să vă bucuraţi de un gust uimitor de “nectar” secretat de glanda pineală spre deosebire de orice altceva cunoscut de papilele gustative umane. În timpul săptămânilor în care are loc decalcifierea, veţi experimenta de asemenea deschiderea celui de-al treilea ochi al dvs.
Este un proces lent, dar este foarte sigur şi recompensator, şi cere disciplină şi persistenţă.( Pentru mai multe informaţii, vizitaţi următorul link: Wikipedia: Khecarī mudrā – engleză )
Mai jos este un video în limba engleză care vă arată vizual cum se poate face această practica yoghină:
Frecvenţe audio Rife & Solfeggio
Ca o completare voi adăuga şi Sunetul ( mai multe informaţii aici – Frecvenţe Rife sau aici – Frecvenţe Solfeggio – ).
Pentru cititorii blogului a fost creat un track ce conţine două frecvenţe şi anume: 326 Hz stimulează reglarea metabolismului calciului în organism iar tonurile isochronice implementate întreţine undele cerebrale la 15 Hz ( Beta joase ) şi 174 Hz ( ton Solfeggio numit şi Fundaţia, care printre efectele benefice dă organelor un sentiment de securitate, siguranţă şi iubire, motivându-le să dea tot ce e mai bun). Atenţie tonurile sunt experimentale! Te rog citeşte aici.
Decalcifiere Glandă Pineală 326 Hz şi 174 Hz ( Tonuri Isochronice 15 Hz ) - DESCARCĂ FLACDESCARCĂ MP3 -
Decalcifiere Glandă Pineală 326 Hz ( Fără Isochronice ) - DESCARCĂ FLACDESCARCĂ MP3 -
ATENŢIE ! A nu se utiliza în scopuri comerciale! Aceste tonuri pot fi distribuite gratuit!
Clipul ca şi track-urile conţine ca fond muzical Voyager oferit de Explora. Niciun interes în a susţine că muzica de fond este personală, nu există niciun scop comercial în acest clip.
Au fost implementate frecvenţe de sunet la 326 Hz asociat cu reglarea metabolismului calciului în organism. 174 Hz care printre efectele benefice dă organelor un sentiment de securitate, siguranţă şi iubire, motivându-le să dea tot ce e mai bun şi 936 Hz fiind un activator al glandei pineale. Atenţie clipul – track-ul conţine tonuri isochronice care aduc şi menţin creierul la un stadiu Beta în 15 Hz şi coboară până în Alpha ( 13 hz ) a nu se asculta în timp ce conduceţi un autovehicul sau lucraţi cu utilaje grele. A nu se asculta de femeile gravide.

Câteva luni, aplicând un număr sau toate cele de mai sus va lăsa glanda pineală decalcifiată și detoxifiată în cel mai scurt timp!


DACĂ DORIŢI SĂ DISTRIBUIŢI ACESTE INFORMAŢII specificaţi şi sursa. Mulţumesc.
( Informaţiile au fost preluate şi traduse de pe http://decalcifypinealgland.com. Mulţumesc fiinţei ce a tradus şi nu a dorit ca numele ei să fie trecut aici. Binecuvântări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu