luni, 23 noiembrie 2015

Arhanghelul Uriel



Arhanghelul Uriel
Imagini pentru arhanghel uriel

Numele Uriel înseamnă “Dumnezeu este lumină”, “lumina lui Dumnezeu” sau “focul lui Dumnezeu”, fiindcă el luminează ori lămureşte situaţiile şi dă informaţii şi avertismente profetice. Uriel l-a avertizat pe Noe despre potopul care avea să urmeze, l-a ajutat pe profetul Ezra să interpreteze prezicerile mistice privind venirea lui Mesia şi a oferit omenirii Cabala.  De asemenea, se spune că Uriel a adus omenirii cunoaşterea şi practica alchimiei – capacitatea de a transforma un metal de bază în metal preţios, precum şi capacitatea de a manifesta diferite lucruri din nimic sau din aer.
Uriel este considerat unul dintre cei mai înţelepţi arhangheli. El seamănă foarte mult cu un bătrân înţelept la care apelăm pentru informaţii intelectuale, pentru soluţii practice şi pentru perspective creatoare. În loc să fiţi nevoit să urcaţi pe un munte pentru a ajunge la un înţelept, Uriel va veni într-o clipă la dumneavoastră. Totuşi, personalitatea lui Uriel nu este la fel de deosebită ca cea a Arhanghelului Mihail, de exemplu. S-ar putea nici măcar să nu observaţi că Uriel a venit să răspundă la rugăciunile dumneavoastră până când nu veţi observa o nouă idee care v-a pătruns în minte.
Poate datorită legăturii sale cu Noe, precum şi afinităţii sale pentru elementele meteorologice ale fulgerului şi tunetului, Uriel este considerat un arhanghel care ajută oamenii la cutremure, inundaţii, incendii, uragane, tornade, dezastre naturale şi orice alte schimbări ale Pământului. Chemaţi-l pe Arhanghelul Uriel pentru a fi avertizaţi de asemenea evenimente sau pentru vindecare şi refacere după un asemenea eveniment.
Ajuta la:
  • Alchimie;
  • Magie divină;
  • Schimbări ale Pământului;
  • Soluţionarea problemelor;
  • Înţelegere spirituală;
  • Studii, teste în activitatea studenţilor;
  • Vreme;
  • Scris;
INVOCAŢIE
Din moment ce Uriel are atât de multe talente şi ne ajută în atât de multe domenii ale vieţii, este o idee bună să-l chemam în mod regulat. Gândiţi-vă la el ca la un mentor spiritual, care vă poate supraveghea lecţiile de viaţă. Una dintre cele mai importante căi prin care Uriel ne poate ajuta este să ne dea informaţii suplimentare, astfel încât să putem lua decizii bine informate. În asemenea cazuri, chemaţi-l cam în felul următor:
“Arhanghele Uriel, te rog să mă ajuţi cu înţelepciunea ta în [descrieţi situaţia despre care aţi dori să fiţi lămuriţi]. Doresc cât mai multe informaţii posibile, încât să pot vedea clar adevărul acestei situaţii. Te rog, ajuta-mă să iau o decizie în cunoştinţă de cauză, informându-mă despre toate perspectivele implicate. Te rog, ajuta-mă să aud clar, să înţeleg aceste informaţii şi să am mintea cât mai deschisă posibil. Mulţumesc, Arhanghele Uriel.”
Sursa: http://www.doinitarazmerita.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu