luni, 23 noiembrie 2015

Arhanghelul Mihail




Arhanghelul Mihail

Numele Mihail înseamnă “cel care este asemenea lui Dumnezeu” sau “cel care arată ca Dumnezeu”. Arhanghelul este conducător printre arhangheli. El conduce cetele îngerilor cunoscuţi sub numele de “Virtuţi” şi veghează asupra misiunii purtătorilor de lumină. Funcţia lui principală este să elibereze Pământul şi pe locuitorii săi de toxinele asociate cu teama. Oamenii pe care îi mobilizează şi cu care lucrează sunt numiţi “purtători de lumină”, iar Mihail le cere să desfăşoare muncă de învăţare şi de vindecare spirituală, la nivel profesional sau în timpul liber.
Arhanghelul Mihail a inspirat conducătorii şi purtătorii de lumină încă din Gradina Raiului, unde l-a învăţat pe Adam cum să cultive pământul şi să aibă grija de familia lui. Ioana d’Arc le-a spus inchizitorilor săi că Arhanghelul Mihail a fost cel care i-a dat forţa şi curajul de a conduce Franţa în timpul Războiului de o sută de ani. În anul 1950, arhanghelul a fost canonizat sub numele de Sfântul Mihail, “patronul ofiţerilor de poliţie”, deoarece el ajută la realizarea faptelor de eroism şi de vitejie.
Arhanghelul Mihail este foarte înalt şi foarte plăcut la înfăţişare şi poartă de obicei o sabie, pe care o foloseşte pentru a ne elibera din capcana temerilor. Când este în apropiere, s-ar putea să vedeţi scântei sau fulgere de lumină albastră sau purpurie strălucitoare. Mihail are o energie înflăcărată şi prezenţa lui este destul de puternică pentru a vă face să transpiraţi. Am cunoscut mai multe femei care au participat la cursurile mele şi mi-au spus că li se părea că au bufeuri provocate de menopauză, până când şi-au dat seama că tocmai îl chemaseră pe Arhanghelul Mihail, iar prezenţa lui genera toată acea căldură!
Mihail are şi incredibila capacitate de a repara aparatele electrice şi mecanice, inclusiv computerele. L-am chemat de mai multe ori să mă ajute când nu funcţiona telefonul, faxul ori alt aparat electronic şi întotdeauna a rezolvat situaţia. O studentă de-a mea l-a chemat chiar atunci când avea de reparat instalaţia sanitară a unei prietene (domeniu despre care nu ştia nimic, dar se oferise să o ajute fiindcă avea credinţa că putea să o facă). Imediat ce femeia l-a chemat pe Arhanghelul Mihail, instalaţia părea că s-a reparat singură şi totul s-a rezolvat într-o clipă.
Mihail îi călăuzeşte pe cei care se simt pierduţi sau blocaţi în împlinirea misiunii lor personale sau în carieră. El îi poate stimula pe cei care sunt nemotivaţi sau temători să acţioneze. De asemenea, el oferă călăuziri clare privind următorul pas care trebuie făcut.
Ajuta la:
  • Angajare şi dedicare în împlinirea convingerilor;
  • Curaj;
  • Stabilirea direcţiei;
  • Energie şi vitalitate;
  • Toate aspectele privind misiunea personală;
  • Motivare;
  • Protecţie;
  • Eliberarea şi curăţarea spaţiului;
  • Eliberarea sufletului;
  • Conştientizarea valorii proprii şi creşterea stimei de sine;
INVOCAŢIE
Chemaţi-l pe Arhanghelul Mihail atunci când vă este teamă ori vă simţiţi vulnerabili. Va veni imediat în ajutor, încurajându-va şi protejându-va atât fizic, cât şi emoţional. Îi veţi simţi prezenţa războinică, ca şi cum un bodyguard plin de iubire v-ar proteja. Oricine ar fi avut intenţia să vă facă rău îşi va schimba gândul sau dispoziţia sufletească.
Arhanghelul Mihail nu cere să spuneţi o invocaţie formală şi va veni la oricine îl cheamă. De exemplu, vă puteţi gândi:
“Arhanghele Mihail, te rog vino la mine acum, am nevoie de ajutorul tău!”
Apoi descrieţi în gând situaţia pentru care aveţi nevoie de sprijin. Aşa cum am spus mai devreme, veţi şti că a venit atunci când veţi simţi energia fierbinte, caracteristica lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu