luni, 23 noiembrie 2015

Arhanghelul Chamuel



Imagini pentru arhanghel camuel
Arhanghelul Chamuel
Cunoscut şi sub numele de Camael, Camiel, Camiul, Camniel, Cancel, Jahoel, Kemuel, Khamael, Seraphiel, Shemuel
Numele lui Chamuel înseamnă “cel care îl vede pe Dumnezeu” sau “cel care îl caută pe Dumnezeu”. Chamuel este de obicei pe lista celor şapte arhangheli principali şi este considerat un conducător puternic în ierarhia îngerilor cunoscuţi sub denumirea de “Puteri”. Puterile sunt îngeri care coordonează protecţia lumii de temeri şi de energiile joase. Ei acţionează ca nişte protectori care înlătură pe oricine ar încerca să domine lumea într-un mod negativ. Dacă vă temeţi de evoluţia evenimentelor la nivel mondial, chemaţi-l pe Chamuel pentru liniştire, protecţie şi intervenţie.
De asemenea, Chamuel protejează şi lumea noastră personală. El ne ajută să descoperim aspectele importante ale vieţii noastre, cum ar fi relaţiile de iubire, prietenii, carieră, obiectele pierdute şi chiar misiunea noastră personală în această viaţă. Chamuel lucrează cu noi pentru a pune temelii puternice relaţiilor şi carierelor noastre, astfel încât să fie trainice, importante şi sănătoase.
Arhanghelul Chamuel este foarte bun, iubitor şi dulce. Veţi şti că este alături de voi când veţi simţi fluturi în stomac şi o furnicătura plăcută în corp. El spune: “Permiteţi-mi să vă însoţesc în trecerea prin viaţă, astfel încât călătoria să fie uşoară şi plină de succes. Cea mai mare plăcere a mea este să aduc pacea, care să înlocuiască orice energie legata de durere.”
Ajuta la:
  • Găsirea carierei potrivite, a misiunii personale şi a obiectelor pierdute.
  • Edificarea şi întărirea relaţiilor.
  • Găsirea sufletului pereche.
  • Pacea mondială.
 
INVOCATIE
Chemaţi-l pe Chamuel pentru a regăsi orice vi se pare că aţi pierdut. El vă aude gândurile, deci îl puteţi chema în gând, chiar atunci când sunteţi în panică:
“Arhanghele Chamuel, se pare că mi-am pierdut [denumiţi obiectul ori situaţia]. Ştiu că nimic nu este într-adevăr pierdut, din moment ce Dumnezeu se află peste tot şi poate vedea unde se află orice lucru. Te rog, călăuzeşte-mă să găsesc ceea ce caut. Mulţumesc, Chamuel.”
Sursa: http://www.doinitarazmerita.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu