luni, 23 noiembrie 2015

Arhanghelul Rafael



Arhanghelul Rafael
(Iudaism, Creştinism)
Rafael
Cunoscut şi sub numele de Labbiel
Numele Rafael înseamnă “Dumnezeu vindecă” sau “Dumnezeu a vindecat”, pornind de la cuvântul ebraic “rapha”, care înseamnă “doctor” sau “vindecător”.
Rafael este un vindecător puternic al corpurilor fizice, atât pentru oameni, cât şi pentru animale. Cei care îl cheamă pe Rafael sunt vindecaţi rapid. Se spune că el a alinat durerea pe care Avram (Abraham) a simţit-o atunci când a fost circumcis ca adult.
Rafael poate fi invocat şi în numele altei persoane. El va veni oriunde este chemat; totuşi, nu va încălca liberul arbitru al vreunei persoane. Prezenţa lui Rafael va avea un efect liniştitor, care va ajuta vindecarea naturală prin reducerea stresului şi a anxietăţii.
În Cartea lui Tobit, Rafael călătoreşte cu Tobias, care este fiul lui Tobit. În timpul acestei călătorii, Rafael îl fereşte pe Tobias de orice vătămare, fapt care i-a conferit lui Rafael rolul de “Patron al Călătoriilor”. Rafael este un însoţitor minunat, atunci când vreţi să călătoriţi în siguranţă şi toate detaliile privind transportul, cazarea şi bagajele să se desfăşoare în mod miraculos. Îi ajută şi pe cei care s-au angajat într-o călătorie spirituală lăuntrică, sprijinindu-i şi călăuzindu-i în căutarea adevărului.
Rafael i-a mai arătat lui Tobias şi cum să folosească unele părţi din peştele pe care îl prinsese în scopuri medicinale, cum ar fi să prepare balsamuri şi unguente vindecătoare. Este un exemplu că Rafael nu numai că veghează direct munca de vindecare spirituală a celor bolnavi sau răniţi, ci îi şi călăuzeşte pe vindecătorii umani să ştie ce tratamente pământeşti să folosească asupra pacienţilor lor. Vindecătorii îl pot chema în gând pe Rafael pentru călăuzire înaintea sau în timpul şedinţelor de tratament. Rafael îi ajuta şi pe cei care vor să devină vindecători în privinţa educaţiei (inclusiv obţinerea timpului şi banilor necesari pentru şcoală), iar apoi îi sprijină în organizarea şi desfăşurarea practicii vindecătoare, atrăgându-le clienţi minunaţi.
Rafael este vindecător şi călăuzitor pentru animalele sălbatice şi domestice. Eu am avut rezultate minunate atunci când l-am rugat pe Rafael să mă ajute să regăsesc animale pierdute pentru mine, prietenii şi clienţii mei. Rezultatele au fost aproape imediate, fiindcă animalele par să fie deosebit de deschise faţă de îngrijirea tandră, plină de iubire.
În cele din urmă, Rafael l-a ajutat pe Tobit să-şi vindece orbirea şi a lucrat cu mii de cursanţi de la seminariile mele pentru a le deschide “cel de-al treilea ochi”, care este centrul energetic (chakra) al clarviziunii. Rafael este foarte plăcut, iubitor, bun şi amabil şi puteţi şti că este în preajmă atunci când vedeţi scântei sau fulgere de lumină verde-smarald.
Arhanghelii Rafael şi Mihail lucrează adeseori în tandem pentru a exorciza duhurile rele şi pentru a înlătura energiile joase din oameni şi locuri. Testamentul lui Solomon descrie cum Rafael i-a adus Regelui Solomon inelul magic, inscripţionat cu steaua în şase colţuri (steaua lui David). Solomon a folosit inelul său pentru a subjuga demonii. Aşadar, o parte din munca de vindecare a lui Rafael implică alungarea duhurilor şi curăţarea locurilor.
Ajuta la:
  • Eliminarea şi reducerea dependenţelor şi poftelor;
  • Clarviziune;
  • Vedere, fizică şi spirituală;
  • Vindecarea oamenilor şi animalelor;
  • Regăsirea animalelor pierdute;
  • Curăţarea spaţiilor;
  • Alungarea duhurilor;
  • Protejarea, buna desfăşurare şi armonie a călătoriilor.
INVOCAŢIE
Oricând treceţi printr-o suferinţă fizică, dumneavoastră, altă persoană sau chiar un animal, chemaţi-l pe Rafael pentru un tratament angelic. El va interveni imediat în corpul persoanei sau animalului şi va oferi călăuzire despre ce trebuie făcut pentru a obţine vindecarea.
Dacă doriţi să-l invocaţi pe Rafael pentru dumneavoastră, gândiţi doar:
“Arhanghele Rafael, am nevoie de ajutor pentru [descrieţi situaţia]. Te rog să-mi cuprinzi şi să-mi umpli corpul cu energia ta puternic vindecătoare a iubirii divine. Las acum întreaga situaţie în seama lui Dumnezeu şi ştiu că, prin această eliberare, sunt deschis să-mi manifest sănătatea dăruită de Dumnezeu sub toate aspectele. Iţi mulţumesc pentru energia, starea de bine şi fericirea pe care mi le-aţi dăruit, Doamne Dumnezeule şi Arhanghele Rafael.”
Dacă doriţi să-l invocaţi pe Rafael pentru altcineva, îl puteţi vizualiza pe el şi pe alţi îngeri înconjurând persoana ori animalul cu prezenţa lor şi cu lumina vindecătoare verde-smarald. Îi puteţi cere lui Dumnezeu să-l trimită pe Rafael sau chemaţi-l direct pe Rafael:
“Arhanghele Rafael, te rog să faci o vizită vindecătoare lui [numele persoanei sau animalului] şi să aduci sănătatea şi starea de bine pentru toţi cei implicaţi. Te rugăm, ajută-ne să ne înălţăm toate gândurile la nivelul credinţei şi speranţei şi să înlăturăm toate îndoielile şi temerile. Te rog să deschizi calea, astfel încât sănătatea divină să se manifeste acum şi pururea. Mulţumesc.”

Sursa: http://www.doinitarazmerita.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu