marți, 17 septembrie 2013

Detexifiere si deparazitare

Rețeta de deparazitare solicită foarte mult funcția hepatică, de aceea ficatul trebuie ajutat cu ceai în felul următor:
- cicoare, păpădie, urzică, crețișoară, fenicul, lemn dulce, mătase de porumb, mesteacăn. Se bea 1 l/ zi, infuzie 5 min.
- detoxifierea se poate face prin următoarele feluri:
- baie în cadă o dată pe săptămână, în apă călduță, până la gât, cu 3 linguri de bicarbonat de sodiu, se stă 30-40 min.
- în restul zilelor baie la picioare cu o lingură bicarbonat, același timp.
- se ia argilă verde, sau dacă nu se găsește, orice fel de argilă. Se înmoaie pe o cârpă. Se întinde pe pat un plastic cât e coloana de lungă. Se așează argila și se culcă corpul cu coloana pe ea. Se stă cât se poate de mult. Toxinele excesive din organism se adună în coloană și se încapsulează acolo, creând impresia de noi tumori.
- vitaminizarea se face optim după deparazitare și detoxifiere, deoarece paraziții se hrănesc cu nutrienții pe care îi furnizăm corpului prin alimentație.
Chimioterapia prelungită are ca efecte :
-probleme la sistemul cardio vascular. Venele se încarcă cu toxine și devine imposibilă recoltarea de sânge.
-probleme la sistemul limfatic: se produce umflarea mâinilor, picioarelor, etc, reținerea de apă excesivă, deoarece corpul este suprasaturat cu toxine și nu mai poate face față să le elimine.
- probleme la funcția hepatică și implicit pancreas, deoarece ficatul nu face față să filtreze toată toxicitatea acumulată. Rezultă în timp bilirubina crescută, transaminaze, glicemie peste limita cu risc de a da în diabet, etc.
-probleme la rinichi – aceștia încep să nu mai poată filtra și să lucreze în salturi. Se poate verifica în felul următor: se înghite puțin albastru de metil și se urmărește pe parcursul zilei intensitatea culorii urinei. Dacă se deschide la culoare constant în timp, este ok. Dacă se deschide, închide, iar deschide etc, rinichii au probleme.
-intestinul gros se poate subția până la perforare. Digestia nu se mai poate realiza, de aceea intervine starea de prea plin, de balonare, de disconfort.
Mâncarea ingerată nu se poate digera si nutrientii nu sunt absorbiti in organism. Soluția sunt sucurile de legume și fructe din două în două ore, supe, mâncare foarte moale și ușoară, atât cât e nevoie până se repară colonul.
- prăbușirea sistemului imunitar, care creează mediu optim pt dezvoltarea cancerului. De aceea boala de multe ori progresează sub chimioterapie, pt că organismul nu mai poate lupta.
Sistemul imunitar deficitar duce și la dezvoltarea altor viruși (de ex. herpes) sau paraziți din interiorul corpului.
Pentru vitaminizare sunt recomandate următoarele:
- suc de morcovi + pătrunjel rădăcină + țelină
- suc de morcov + măr – suc de sfeclă roșie: se pornește gradat de la 40 ml. și se ajunge la 400 ml dimineața pe stomacul gol. Sucul de sfeclă trebuie să stea 2 ore după stoarcere, băut imediat e toxic!
- sucuri de fructe – de ex. de grepfrut – face foarte bine la ficat
- smoothie din fructe la blender. Recomandate cele închise la culoare.
De ex: afine, struguri negri, prune și mentă :-)
- vitamine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu