joi, 8 august 2013

Telepatia

 Telepatia 
     Telepatia este definita ca fiind abilitatea de comunicare între doua persoane prin intermediul mintii, persoane aflate la distanta una de alta, deci în lipsa unui contact fizic vizual, auditiv sau de alta natura cunoscuta. Ca act de comunicare, telepatia se realizeaza între un emitator si un receptor. Capacitatea de a emite sau de a recepta mesajele este mai mult sau mai putin dezvoltata la diferiti oameni. Ea poate fi îmbunatatita însa prin exercitii. Pentru a putea comunica telepatic este necesar sa cunoastem persoana cu care dorim sa intram în contact prin telepatie.
Cine are abilitati telepatice ?
     Toti oamenii au abilitati de comunicare telepatica ! In afara unor prejudecati, nu exista nici un alt motiv sa credem ca abilitatile pentru comunicarea mentala sunt o utopie sau doar o idee care ne place si pe care o utilizam pentru a justifica uneori reactiile complexe ale organismului uman. In realitate toate fiintele vii manifesta aceasta capacitate. Un prim argument în acest sens este cel care ne asigura ca exista un limbaj uitat al instinctelor. Cu siguranta ca psihicul uman este si ramâne în continuare un mare necunoscut si multe dintre secretele acestuia ramân înca nedeslusite - uneori, din motive obscure - chiar la modul constient. Cu toate acestea, astazi exista numeroase dovezi în sprijinul argumentului mentionat. Ele sunt prezentate fie sub forma de marturii directe sau indirecte ale unor persoane implicate în astfel de fenomene, fie facute publice prin intermediul unor rapoarte stiintifice ale unor cercetatori independenti sau grupuri de cercetatori. Asa cum se întâmpla cu cele mai multe dintre abilitatile cu care se poate naste un om - de exemplu : înotul, jocul de sah sau de tenis, memorarea si altele - unii au mai mult talent decât altii. Tot asa si în telepatie este posibil sa se întâmple ca anumite persoane sa fie mai abile decât altele. Dar, ce folos ca un posibil viitor mare campion de sah s-a nascut cu aceasta abilitate daca el nu si-o exercita niciodata ? Asadar, talentul trebuie descoperit, exersat si pus la încercare, tocmai pentru a-l putea pune în evidenta. O anumita abilitate poate exista în fiecare din noi, într-o oarecare stare latenta; ea nu se poate manifesta însa cu adevarat decât atunci când i se ofera ocazia de a fi pusa la lucru.
Cu cine este indicat sa exersez ?
     Ca în orice limbaj sau forma de comunicare, si telepatia mentala poate fi învatata chiar de la cele mai mici vârste. Multe din experientele  care se cunosc astazi se refera la subiecti foarte tineri, ceea ce demonstreaza ca ea poate fi asimilata independent de vârsta subiectilor. Cel mai adesea ea poate fi pusa în evidenta la fratii gemeni, dar exista numeroase alte exemple în care telepatia se manifesta si între persoane care nu au nici un grad de rudenie, ba chiar nici macar nu se cunosc. Statistica însa demonstreaza ca sunt cu mult mai dese cazurile de comunicare telepatica, voluntare sau involuntare, între subiecti care au anumite "afinitati" sentimentale, de exemplu, între cei foarte apropiati si, mai ales, între îndragostiti. 
     Afinitatea indivizilor se pare ca joaca un rol foarte important în practica telepatiei. De altfel, s-a putut demonstra ca este aproape irealizabila o comunicare telepatica între doi indivizi care, macar unul dintre ei, cel mai adesea receptorul, nu este de acord sa accepte sa mesajul telepatic. Cu alte cuvinte, nu prea pot deveni mesaje telepatice, totul depinzând de celui care recepteaza aceste mesaje.
Pe ce se bazeaza acest curs ?
     La baza acestui curs practic se afla o serie întreaga de materiale documentare si experimente, cuprinzând astfel :
•  aproape întreaga literatura clasica din acest domeniu
•  bazele experimentelor stiintifice înregistrate în ultima jumatate de secol, inclusiv celebrele experiente pe astronauti, scafandri etc.
•  experienta proprie
Este asigurat succesul tuturor celor care practica ?
     Acest ghid nu poate garanta succesul tuturor celor care sunt interesati si preocupati în practicarea exercitiilor de comunicare telepatica, ci numai celor care respecta cu strictete toate indicatiile si instructiunile pe care le gaseste în curs si pe care le trateaza cu seriozitate, dar si cu deplina încredere.
Cine poate urma acest curs ?
  Pentru orice persoana  sanatoasa mintal NU  exista nici o restrictie în aceasta privinta. Cursul poate fi practicat si asimilat de oricine. Nu necesita studii speciale, nu conteaza vârsta sau sexul, nu conteaza ce scoli ati absolvit anterior. In plus, el poate fi practicat oriunde, acasa sau la serviciu, în vacanta sau la scoala, în timpul unei calatorii si, în general, oriunde va aflati la un moment dat si dispuneti de circa o ora pe zi.
Cum pot beneficia de curs ?
     Va puteti înscrie imediat completând formularul  «Comanda» cu informatiile solicitate. De asemenea, puteti comanda si direct prin email la adresa: terapeurbio@gmail.com
sus
     Pentru lamuriri suplimentare puteti scrie în orice moment la adresa de terapeutbio@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu