duminică, 28 februarie 2016

Cum sa ne eliberam de gandirea negativaCum sa ne eliberam de gandirea negativa
Atat gandirea negative cat si gandirea pozitiva ne influienteaza existent  pe parcursul vietii. Tot ceea ce este in rezonanta cu noi, patrunde in realitatea noastra pentru a ne  crea universal nostru in care traim. De aceease spune ai grija ce gandesti ca ti se intampla. Schimbarile se petrec de la o clipa la alta, chiar daca la un nivel foarte subtil si imposibil de perceput de mintea constienta.
Desigur ca am auzit cu totii de forte negative, care actioneaza malefic asupra noastra. Ele exista, sunt create chiar de mintea noastra sau din provin din exteriorul nostru.
Aceste forte negative reprezinta un focar prin care energia pozitiva este contrabalansata, tocmai pentru crearea echilibrului relativ. Aceste forte nu sunt altceva decat elemente prin care viata ne arata ca suntem in permanenta atrasi de pozitiv.
Negativitatea exista doar in locurile unde exista slabiciuni si elemente negative. Tot ce se aseamana, se aduna. Negativul atrage negativ, iar pozitivul atrage pozitiv.
Fortele malefice, negative propaga negativul in viata unei fiinte. O fiinta care intra in rezonanta si  intr-o relatie de experimentare a unei entitati energetice negative, poate suporta repercusiunile negativului, sub forma unui disconfort pe unul din cele 3 elemente: trup, minte, suflet.
Fortele negative, sunt entitati limitate, spre deosebire de entitatile de Lumina, care nu pot fi oprite sau limitate, deoarece Lumina se propaga in Infinit si este elemental de baza a universului.  Exista entitati negative cu rol limitat si sunt limitate chiar de planul pe care il au in ceea ce priveste existenta lor. Iar aceste forte stiu ca sunt limitate si, mai mult, isi cunosc perfect limitele.
De asemenea, persoanele care cheama fortele malefice, fortele negativului, acestea vin acolo unde sunt chemate si raman acolo unde isi pot trai existenta. Este necesar sa intelegem ca negativul exista doar in locurile unde exista slabiciuni, deoarece slabiciunile, prin definitie, sunt elemente care au menirea de a te face “slab”, iar a fi “slab” inseamna a fi predispus la negativ.
Fortele negative sunt atrase acolo unde exista negativitate.
Tot ce se aseamana, se aduna.
Negativul cheama negativ, iar pozitivul atrage pozitiv.
Emotiile, convingerile, credintele, gandurile, sentimentele, cuvintele si faptele tale, sunt elemente prin care chemi in realitatea ta diferite energii care raspund chemarii tale. Tot ceea ce semani, se intoarce la tine, sub diverse forme, provocandu-ti chiar manifestarea elementului prin care au fost chemate.
Daca in interiorul tau exista rautate, ura, lacomie, trufie, nervii, gelozia, mania, atunci tu nu faci altceva decat sa chemi la tine entitati negative, care sunt bucuroase ca tu le oferi o usa deschisa in realitatea ta, deoarece tu ai chemat energiile joase si incepi sa reprezinti o veritabila casa pentru  prezenta fortelor negative in realitatea ta, in interiorul tau.

Cu cat produci  mai multe ganduri si sentimente negative, cu atat le oferi fortelor negative un control mai mare asupra ta iar  forte se hranesc cu elementele tale negative, cu slabiciunile tale  care reprezinta principala sursa de alimentare pentru fortele negative.
Tu esti principlalul factor de  care depinde procesul de atragere a energiilor negative sau pozitive.
 Implicarea constienta in acest proces, iti va oferi ocazia de a te inalta deasupra oricarui gand negativ, ceea ce te va face inaccesibil pentru spiritele care actioneaza in negativ. Oricand si oriunde, sa nu uiti niciodata acest adevar: daca gandurile si sentimentele iti sunt indreptate catre pace, armonie, iubire, compasiune, blandete, tu te ridici deasupra nivelurilor de unde exista si actioneaza fortele negative.
Daca tu traiesti in pace si daca oferi pace tuturor elementelor realitatii tale, te propulsezi pe inaltimi vibrationale la care elementele joase, negative, nu pot ajunge. In acest fel, iti inalti realitatea si traiesti deasupra tuturor fortelor negative. Prin Lumina, se poate dizolva orice intuneric. Si, de ce nu, trebuie sa specificam ca intunericul nu este altceva decat Lumina sub respectiva forma, care ne arata ceea ce inseamna absenta fictiva a Luminii. Insa, Lumina nu poate fi absenta, deaoarece Ea este izvorul existentei. Daca tu percepi Lumina in orice element existential, atunci iti oferi ocazia sa dizolvi instant si complet orice forta negativa prezenta in acel peisaj.
Fortele negative vor ramane in realitatea ta atata timp cat inca le mai hranesti. Daca tu inchizi robinetul gandurilor de frica, ura, lacomie, ele vor pleca din realitatea ta, deoarece tu le vei taia portia dehrana. Ele se hranesc cu slabiciunile tale, iar negativul te face slab. Deci, pe scurt, fortele negative se hranesc cu negativ si se mentin prin negativ. Cand vei opri avalansa elementelor negative interioare, ele te vor elibera, deoarece tu vei trece la un alt nivel. Cand te eliberezi de elementele negative, prin traducere, inseamna ca ti-ai invatat lectia simergi mai departe.
Este bine de stiut ca din negative iti inveti lectiile de viata binecuvantate de Divinitate. Negativul este prezent in viata ta doar pentru ca tu sa iti revizuiesti relatia pe care o ai cu pozitivul. In clipa in care faci pace cu tine si cu Tot Ceea Ce Este, fortele negative vor pleca din realitatea ta, deoarece si-au indeplinit misiunea iar rolul lor este sa iti arate ca natura ta este Iubire. Cand vei face totul prin Iubire, Iertare, Lumina, Pace si Armonie, atunci negativul iti va zambi, iti va multumi si isi va lua ramas bun de la tine, plecand catre alte realitati ale fiintelor care cheama, constient sau nu, negativul la ele pentru a-si recrea relatia cu pozitivul.
Negativul exista doar in locurile unde exista slabiciuni. Fortele negative vin acolo unde exista elemente negative. Tot ce se aseamana, se aduna. Negativul cheama negativ, iar pozitivul atrage pozitiv.
Si, inca o data, putem observa ca unicul raspuns al existentei noastre este intotdeauna Iubirea.
Iubirea elibereaza, vindeca si lumineaza. Iubeste totul si permite-i in mod constient Iubirii sa se manifeste liber prin tine! Abandoneaza-te in mainile Divinitatii, lasa Divinitatea sa lucreze in tine si prin tine.  Gandeste si actioneaza numai pozitiv si vei atrage in viata ta  numai lucruri positive.
Cand  Lumina este cu tine, nimeni nu poate fi impotriva ta.
Meditatii scurte care te ajuta in schimbarea modului de gandire si eliberare emotionala:
Sunt lumina Divina, sunt iubire Divina, Sunt puritatea dorita de Dumnezeu. Multumesc Doamne.
Sau:
Ma iert, ma eliberez, ma iubesc (spuse de mii de ori pe zi cel putin 30 zile)
Va iert, va eliberez, va iubesc.
Urmeaza  tehnica de eliberare si inlocuire a emotiilor din toate structurile personale.Bottom of Form

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu