duminică, 28 februarie 2016

A binecuvanta



Cum sa binecuvantam?
Am ales sa venim pe pamant pentru a experimenta emotiile si a ne creea propriul univers. Suntem creatorii  propriului destin.
Fiecare  dintre gandurile noastre produce un camp de rezonanta. Universul reactioneaza la emotii. Emotiile pot fi positive sau negative. Daca pana acum dorintele tale nu sau indeplinit inseamna ca tu nu ai transmis universului emotia de bucurie si recunostinta.
Iti doresti ceva realizabil fara a afecta pe cineva, multumesti Divinitatii ca  deja l-ai primit si apoi te bucuri ca deja il ai.
Inima este cel mai puternic generator, ce interactioneaza cu Totul si Totul interactioneaza cu ea. Putem obtine intotdeauna tot ce este cel mai bun pentru noi gandind pozitiv.
Binecuvantatii pe cei din jurul tau si binecuvanteaza-te pe tine.
Binecuvantati ziua care incepe si abandonati grijile in mainile Divinitatii.
Cand va treziti, binecuvantati ziua care incepe, deoarece ea vine plina de daruri  si bucurii, pe care le veti atrage.
Binecuvanteaza-te pe tine si familia ta, pe prieteni si pe toata omenirea.
Binecuvanteaza-ti corpul si organele astfel: Va binecuvantez in Dumnezeirea voastra” concentrandu-te, fii observator cateva secunde/minute pe locul/organul respectiv si simte-l, binecuvantati-l  (ii transmiteti acea energie de bucurie si iubire neconditionata).
Prietenilor poti sa le binecuvantezi sanatatea, munca, bucuria, prosperitatea si abundenta, relatia cu Dumnezeu, cu ei insisi si cu altii.
Iar pentru voi dar va rasari roadele acestor acte benefice, si va vor lumina viata in toate aspectele ei.
Atunci cand cineva va raneste si se poarta cu voi intr-un mod jignitor, raspundeti-i cu o binecuvantare; binecuvantati-l cu bucurie, pentru ca astfel de actiune care porneste din inima se constituie ca un scut care va protejeaza de efectul actiunilor negative si care face ca sageata indreptata catre voi sa se dizolve sau sa se intoarca.
Atunci poti spune in gandul tau: “Fii binecuvantat si Doamne te rog transforma in succese personale toate energiile negative” iar tu trebuie sa multumesti acelei persoane pentru ca ea de fapt iti furnizeza materia prima pentru productia de “succese personale”.
A binecuvanta inseamna a invoca Divinitatea sa reverse lumina/energia benefica, peste cel pe care il binecuvantam dar si peste noi.
Cand ceva in vietile voastre nu merge asa cum doriti, binecuvantati, pentru ca viata va invata o lectie, pe care chiar voi ati acceptat sa o primiti.
Incercarile prin care trecem sunt lectii de viata binecuvantate deDivinitate.
A binecuvanta insemna ca din adancul fiintei si  inimii tale, sa doresti binele in mod neconditionat, fara a astepta ceva in schimb. A binecuvanta inseamna a recunoaste darul lui Dumnezeu.

Cand ceri de la Dumnezeu poti spune astfel: Doamne Tu esti sursa mea de prosperitate imediata si infinita. Multumesc Doamne ca mi-ai dat! (si incepi sa te bucuri ca deja ai primit).
A binecuvanta inseamna a deveni constient de prezenta divina, omniprezenta ascunsa ochilor nostri;
A binecuvanta inseamna sa accesezi legea atractiei, a rezonantei, care va aduce in viata noastra, din Univers, lucrurile pe care le-am cerut si ne-am bucurat ca deja le-am primit.
Este imposibil sa binecuvantezi si in acelasi timp sa critici sau sa judeci!
Pastrati-va permanent intentia de a binecuvanta si Universul va v-a rasplati.

Fiti binecuvantati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu