vineri, 26 februarie 2016

Femeie eşti o zeiţă, este mometul sa te trezeşti!


   De mii de ani femeile au fost agresate, mutilate şi cenzurate în manifestarea lor. 
Din cauza convingerilor negative, a emotiilor captive ramase din copilărie (ruşine, reprimări) femeia s-a îndepărtat de starea sa naturală. Timpul trece, anii trec, viaţa merge mai departe şi foarte multe femei încă suferă din cauza convingerilor, al supunerii şi dependenţei. Femeie, a sosit vremea sa te trezesti, trezeste zeita din tine pe care o porţi în interiorul tău  “Trezeste-te ,eşti o zeiţă, bucură-te, fii fericita, iubeste-te, iarta-te, accepta-te.”Acolo unde iti este gandul iti este energia. Nu va pierdeti energia pe lucruri inutile. Nu alimentati alte persoane cu energia voastra. Fii tu, trezeste-te.

   Atunci când femeia este deconectată de la esenţa sa, se simte slăbită. Puterea personală şi magnetismul unei femei cresc atunci când aceasta se conectează la esenţa sa divina, la sursa creatoare şi infinită a iubirii, puterii şi înţelepciunii.

  De-a lungul istoriei  femeia a avut un rol important. Acum ne situam într-un nou inceput. Este momentul în care trebuie să ne eliberam de convingerile vechi, de trecut, sa traim in prezent in iubire  si armonie. Iubirea neconditionata si iertarea calmeaza si elibereaza  spiritul războinic şi agresivitatea. Practicarea iubirii şi a compasiunii este unul din darurile unice ale manifestării feminine.
 Cultura noastră anterioară patriarhală, a subevaluat multe calităţi feminine. Cele mai multe dintre noi, am fost crescute şi influenţate de elementul patriarhal, ceea ce a condus la dezvoltarea unui gen masculin de energie. Mai mult decât atât, asta a însemnat identificarea cu elementul masculin. Ca urmare, elementul feminin a fost puternic refulat şi fragmentat. Este timpul să depăşim atât această imagine falsă, cât si tiradele lungi si amare. Însă pentru asta este nevoie de un nou fel de curaj. Curajul de a depăşi negarea adevăratei esenţe. Astfel, iţi vei putea clarifica viaţa şi vei putea oferi darurile tale cele mai profunde, personale şi spirituale. Femeie, manifestă-ţi iubirea şi blândeţea! Umanitatea are nevoie de tandreţea ta luminoasă. După cum descrie scriitorul mexican Don Miguel Ruiz: “Descoperă-te şi exprimă-te în maniera ta particulară. Exprimă-ţi deschis iubirea. Viaţa nu este altceva decât un vis, iar dacă îţi vei crea viaţă pe temelia iubirii, visele tale vor deveni o capodoperă.

   Femeia este romanţă pentru suflet, este instinctul vieţii şi enigma naturii. Magia se dezlănţuie atunci când accesăm înţelepciunea ancestrală a intuiţiei feminine şi activăm darurile noastre naturale – capacitatea de a vindeca şi de a susţine comunitatea.

   “Ţine minte şi simte că: în uterul tău porţi o moştenire, un stigmat, un izvor de viaţă. În tine se reflectă şi se concentrează pe viaţă: poţi da naştere unei fiinţe noi, fie fizică, fie spirituală. Ca femeie, eşti un embrion energetic, un dinam, un recipient, o comoară de lumină.
Conştientizează faptul că eşti una cu marea, cu pământul, cu natura, cu toate principiile feminine. Respiră-le, transformă-le într-o meditaţie. Eşti noaptea, stelele, florile, parte mistică a vieţii. Uneşte-te cu această putere: este a ta, îţi aparţine!
Guilermo Ferrara
 Femeile pot contribui la crearea unei umanităţi mai pozitiva doar transmitind iubire. Pot îmbogăţi lumea cu harul lor prin iubire, iertare si compasiune. Femeie, esti un inger pamantea care ai alessa vii pe pamant pentru a experimenta emotiile. Este alegerea ta sa experimentezi emotiile pozitive de iubire, iertare, acceptare, armonie, fericire, bucurie, multumire sau sa experimentezi emotiile negative de furie, tristete, agresivitate, rusine, neincredere, neputinta, ura etc. Si nu uita universul te recompenseaza  cu  ceea ce transmiti. Daca doresti sa-ti fie bine atunci experimenteaza doar emotiile pozitive. 
Daca experimentezi  emotiile negative, universul te va rasplati cu emotii negative. Nimic in univers nu ramane neplatit.
Asa dar" ai grija ce iti doresti ca ti se intampla"

Daca ai nevoie sa depasesti anumite stari te putem ajuta  prin Consiliere, Coaching, Terapie pentru Managementul stresului (Bowen,  Reflexoterapie, Rejuvance facial, Tehnica presopunctura pentru deblocarea meridianelor energetice si punctelor Tsubo, Reiki, Hipnoterapie, Bioenergoterapie).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu