marți, 15 martie 2016

Rolul vitaminelor si mineralelor in pastrareavitalitatii si longevitatii

Dezvaluiri CUTREMURATOARE ale unui MEDIC pe patul de moarte.

 In anul 1991, Dr. Wallach,  a fost promovat pentru acordarea premiului Nobel. Ceea ce o sa aflati din aceasta brosura va poate schimba total parerile despre medicina actuala si astfel, va poate schimba radical soarta, la fel si celor apropiati. Cititi si veti fi uimiti de cat de folositoare si de simple sunt aceste sfaturi.
 
Ce parere aveti despre vitamine si minerale, ca suplimente alimentare pentru hrana?

Daca nu investesti in tine insuti, in minerale si vitamine, atunci vei investi in bunastarea oamenilor din domeniul medicinii si industriei farmaceutice.
Din studiile efectuate s-a ajuns la urmatoarea concluzie:
Cauzele deceselor: 

ULCERUL GASTRIC

Unii dintre dvs. au auzit ca ulcerul gastric este cauzat de o bacterie si NU de stress.
  Cu ajutorul medicamentului bizmar, am putut preintampina si trata ulcerul gastric la porci, fara nicio implicatie chirurgicala.

Noi asa am si facut, iar tratamentul ne costa aproximativ 5$ pentru un porc. Este facut cu ajutorul bizmarului, a altor minerale si tetraciclinei. Institutiile nationale au declarat doar din februarie 1994, ca ulcerul gastric este cauzat de bacterii si nu de stres si ca poate fi tratat. Insa cercetatorii in medicina spuneau de obicei ne arata un rezultat promitator, care ar putea fi benefic, iar acum institutele nationale folosesc cuvantul tratare fara subintelesuri.

Ei spun ca pot trata prin metoda combinarii mineralului bizmar si tetraciclinei. Celor care nu stiu ce inseamna bizmar e suficient sa intre in orice magazin alimentar sau farmacie si sa cumpere cu 2 $ o sticluta cu un continut de culoare roz. Acest produs se numeste Peptobizmar.

Asadar, folosind mineralul denumit mai sus, puteti trata ulcerul gastric. Si iarasi aveti in fata o alegere: sa va tratati cu 5 $ sau permiteti sa va taie. Alegerea va apartine.

In continuare, care e a doua cauza a mortalitatii la americani? Da, este o boala inspaimantatoare: CANCERUL
In septembrie 1933 la Institutul National Oncologic al Scolii de Medicina din Boston, in urma urmaririlor bolnavilor de cancer, s-a inaintat o declaratie despre descoperirea dietei antimicotice. Deducerile au rezultat pe baza cercetarilor care se efectueaza in CHINA. Ca regiune de cercetare a fost aleasa provincia chineza Xinai, deoarece acolo s-a inregistrat cel mai inalt nivel de imbolnaviri de cancer. Timp de 5 ani au fost cercetati 29.000 de oameni. Li se administrau vitamine si minerale, in doze de doua ori mai mari decat normele recomandate la americani – adica, daca doza zilnica recomandata de Vitamina C era de 60 mg, bolnavii primeau 120 mg.

Alan Poll – omul caruia i s-au acordat doua premii Nobel, spunea ca, daca vreti sa preintampinati cancerul cu ajutorul Vitaminei C, atunci trebuie sa folositi 100 mg zilnic.

Si iata rezultatele:

Medicii care se opuneau acestei idei, care nu erau de acord cu Allan Poll, sunt deja pe lumea cealalta (sa le fie tarana usoara!), iar Alan Poll traieste si petrece. El are 96 de ani, lucreaza cate 14 ore/zi, 7 zile/saptamana, locuieste la o ferma in California si preda la Universitatea californiana din San Francisco. Dvs. va ramane sa alegeti: sa ascultati de sfatul medicilor decedati sau sa tineti cont de parerea dr. Poll.

Asadar, e normal sa primesti Vitamina C in cantitate dubla, Vitamina A in cantitate dubla si Zinc, Riboflavina, Molibden, Calciu etc. Insa o grupa de substante este extrem de importanta: Vitamina E, Beta-carotenul si Seleniul. Aceste 3 elemente trebuie primite in doza dubla, zilnic.

Daca prin aceasta o sa aveti numai 50 % beneficii, deja e bine. In grupul pacientilor carora li se administrau vitamina E, Beta-carotenul si Seleniul, timp de 5 ani, mortalitatea, in toate cazurile a scazut cu 10%, adica 10 oameni din fiecare 100 de bolnavi care erau condamnati la moarte au supravietuit, iar in situatia bolnavilor de cancer care urmau sa moara si au primit aceste 3 componente, 13 din 100 au supravietuit.

In provincia Xinai predominau bolile de cancer stomacal si al tractului digestiv. Dintre bolnavii care au luat parte la experiment au supravietuit 21 de oameni din 100.

Si in acest caz, medicul dvs trebuia sa va trimita aceasta informatie, iar daca nu dorea sa-si asume raspunderea, atunci putea macar sa va informeze, ca sa puteti alege singuri. Din acest motiv, un asemenea comportament fata de pacienti mi se pare pur si simplu ridicol, iar pe de alta parte este o dovada a indiferentei din partea lor.

In continuare, ARTRITA
Din septembrie 1993, in Institutul de medicina Harward si in Spitalul din Boston s-au efectuat tratamente cu proteine de gaina, asupra bolnavilor cu articulatiile tumefiate in urma artritei. Erau selectati bolnavii a caror stare nu se imbunatatea in urma tratamentului medicamentos. Acestor bolnavi li se administrau injectii de aspirina, mezotrixida, prednisolon, cortizon, diferite proceduri de fizioterapie. Unicul lucru care ramanea de facut era interventia chirurgicala pentru inlocuirea articulatiei. Atunci eu am spus: Asculta-ma un pic, acesti oameni au suportat dureri atat de mult timp si daca ei vor fi de acord sa sufere inca 90 de zile, adica doar 3 luni, eu voi face un mic experiment care ar putea sa-i ajute. Au fost de acord 29 de oameni.

Acesti 29 de oameni, pentru care toate posibilitatile fusesera epuizate, au fost supusi urmatorului tratament:

In fiecare dimineata li se dadea cate o lingurita plina cu cartilaj de gaina, maruntit, amestecat cu suc de portocale. Toti pacientii erau sub urmarirea Scolii de medicina Harward. Dupa 10 zile, toate durerile si simptomele au disparut; dupa 30 de zile, ei isi permiteau deja cate ceva, iar dupa 3 luni, functiile articulatiilor s-au restabilit total.

Daca nu aveti chef sa va complicati cu toate astea, puteti merge la farmacie sa cumparati direct produsul pe baza de cartilaj. Femeile cunosc foarte bine acest produs. Este folosit pentru intarirea unghiilor si a parului.

Componentul de baza este cartilajul de vita, care la randul sau este substanta care imbunatateste si intareste considerabil cartilajul si oasele. Preparatul este compus din cartilajul si ligamentele cornutelor si daca o sa folositi cate o jumatate de lingurita zilnic, cu suc de portocale in corelatie cu minerale coloidale, pai sa stiti ca data viitoare cand voi veni aici, veti urca pe scara si veti incepe sa ma pupati si sa ma strangeti in brate.

Cine dintre voi a auzit de boala ALZHEIMER? (dementa senila – cu pierderea memoriei).

Acum toti stim de ea, dar cand eu eram copil, aceasta boala pur si simplu nu exista. Insa acum este una dintre bolile raspandite, care apare la 1 om din 2. Datele sunt suficient de inspaimantatoare. Cum sa depistam si sa tratam boala Alzheimer, in stadiu incipient, la animale?

Imaginati-va ce pierderi ar avea fermierii, daca scroafa ar uita de ce s-a apropiat de troaca? Din acest motiv, au inceput sa se ocupe de aceasta problema, ina cu 50 de ani in urma, in zootehnie. Iar acest lucru il faceau cu ajutorul dozelor mari de vitamina E.

Voi trebuia sa primiti o scrisoare de la medicul dvs., in iulie 1992, deoarece Scoala Californiana de Cercetare Stiintifica, a Universitatii San Diego, a inaintat un anunt in 1992, precum ca,vitamina E incetineste pierderea memoriei, in cazul bolii Alzheimer. Si in aceasta problema, ei au ramas cu 50 de ani in urma fata de medicina veterinara. Poate ca de aceea ar fi mai bine sa mergeti la un veterinar. Iar acum, spuneti-mi, va rog, cine dintre dvs. a avut o problema neplacuta cum sunt PIETRELE LA RINICHI?

Da, iata ca vad cateva maini ridicate. Bine. Spuneti-mi de ce anume v-a spus medicul sa va feriti in dieta dvs., in primul rand? De calciu si de orice fel de produse lactate ce contin calciu, pentru ca exista convingerea legata de calciul depus in rinichi, ca provine din calciul din „produsele care le folosesti in alimentatie”. De fapt, calciul din rinichi apare din propriile dvs. oase. Cand simtiti deficitul de calciu, chiar atunci se formeaza pietrele la rinichi.

Cu 100 de ani in urma, noi stiam deja ca pentru a preintampina aparitia pietrelor la rinichi la animalele domestice, era necesar sa le dam cat mai mult calciu, magneziu si bor. Taurii, berbecii, bovinele pentru lapte au o astfel de constructie anatomica incat, atunci cand se imbolnavesc de aceasta boala, mor imediat. Insa la noi, cand apar pietrele la rinichi, iti vine sa mori de durere. Noi stim cum sa preintampinam aceasta boala. Voi trebuia sa primiti de la medicul dvs. o scrisoare, inca din anul 1993 si in ea trebuia sa se vorbeasca despre faptul ca, CALCIUL MICSOREAZA RISCUL DE FORMARE A PIETRELOR LA RINICHI.

Au fost studiati aproape 4000 de pacienti, impartiti in 5 categorii. In grupul care primea cea mai mare cantitate de calciu, nu s-a inregistrat niciun caz de pietre la rinichi. Mai tineti minte, eu va spuneam ca medicii traiesc pana la 58 de ani, iar noi oamenii de rand (pacientii) pana la 75,5.

Deci, grupul de profesionisti care va spun cum sa traiti si sustin ca voi nu trebuie sa folositi sare, cofeina, sa nu mancati unt, ci margarina, sa nu faceti diferite prostii, mor la varsta de 58 de ani, in timp ce oamenii in varsta de 120-140 de ani isi pun in cana de ceai o bucata de piatra de sare si beau cate 4 cani zilnic, adica folosesc cate 4 bucati de sare/zi, prepara mancarea in unt topit, in loc de ulei de masline si traiesc pana la 120 de ani. Oare voi o sa-i credeti pe cei care traiesc pana la 58 de ani? E alegerea voastra!

Cu atat mai mult, eu ii respect pe unii dintre ei. Intre acesti oameni e doctorul Stupre Cartred. El are 38 de ani, este medic de familie si se ocupa de problema ANEVRISMULUI. Aceasta este tumefierea arterei slabite, din cauza pierderii elasticitatii tesutului.

In anul 1957, am aflat ca motivul aparitiei anevrismului este insuficienta de Cupru in organism. Pe atunci lucram asupra proiectului in care urmaream 200 mii de curci.

Acestora li se dadea o ratie speciala, in care erau incluse 90 de substante nutritive, iar in primele 13 saptamani au murit exact jumatate. Marind de 2 ori doza de Cupru in ratia alimentara, fermierii au crescut 500 mii de curci si niciuna nu a murit din cauza anevrismului. Acest experiment a fost efectuat pe cobai, pisici, caini, porci si alte animale. Si noi am ajuns la concluzia ca, deficienta de cupru este motivul aparitiei acestei boli.

CHELIA timpurie este primul simptom al faptului ca aveti insuficienta de cupru in organism.

PIELEA devine mai ridata, deoarece se deregleaza elasticitatea tesuturilor. Apar CEARCANE, ridurile si incepeti sa semanati cu o pruna uscata. In afara de asta, exista inca o problema, cum ar fi DILATAREA VARICOASA A VENELOR, acest fapt datorindu-se dereglarii elasticitatii tesuturilor, totul incepand sa atarne pe maini, piept, burta, obraji. Si mergeti la cosmetician, ajungand la operatie plastica. De fapt, mai practic si mai sigur ar fi sa primiti minerale coloidale.

Iar acum o sa va fac cunostintp cu un alt medic – Martin Carter. El a decedat la varsta de 57 de ani, a primit titlul de medic in Scoala de medicina Harward si titlul de doctor in medicina, in Yale. Cand i-au facut autopsia, s-a dovedit ca moartea i-a fost cauzata de anevrismul aortei, el murind din cauza unui deficit de cupru.

Iata un alt exemplu:
Un avocat foarte vestit din Detroit, Elen Djoree a murit la 44 de ani. Ea frecventa unul din cele mai moderne cluburi sportive (stiti ca, acum, toate femeile doresc sa aiba oasele cele mai rezistente, cu putine cheltuieli). Cu toate acestea, ea tot a decedat din cauza anevrismului. Dupa rezultatul autopsiei, simptomele aduceau aminte de paralizii sau hemoragii. Cauza acesteia este tot deficitul de Cupru

Sora este una din cele mai vestite personalitati ale medicinii din Boston. Cartile lui contin diete pentru scaderea in greutate. El a scris aceste caarti, pentru cei in varsta de 20 de ani si mai mici, insa el a murit la varsta de 40 de ani. Ati dori, oare, sa urmati exemplul si dieta acestui om? El a murit la varsta de 40 de ani, din cauza cardiomiopatiei, boala aparuta din cauza deficitului de Seleniu. Unii fermieri vin pur si simplu la magazinul unde se vinde hrana pentru animale si cumpara Seleniu injectabil sau pastile pentru animale, ca sa preintampine aceasta boala.

Doctorul Stuart Burker, omul care a scris 5 carti despre produsele alimentare, a murit la varsta de 40 de ani, din cauza deficitului de Seleniu din hrana. Credeti-ma, puteti sa preintampinati cardiomiopatia doar cu 10 centi/zi si daca nu stiti acest lucru, sunteti pur si simplu niste prostuti. Ce fel de oameni sunteti voi, daca nu doriti sa primiti seleniu de 10 centi/zi, ca sa va salvati propria viata?

Multi dintre voi poate o cunosc pe aceasta doamna, care se numeste Iheil Clark, in varsta de 47 de ani, ea fiind cardiologul general al tinutului Saint Louise. Ia ghiciti, din ce cauza a murit? A murit de la un atac cardiomiopatic. Cu siguranta ati vazut nu o data cum vacile care dau lapte, pierd intens o cantitate mare de calciu, ling pietrele, oasele, se straduiesc sa rumege lucruri straine, acoperisul grajdurilor. Aceasta se numeste Panica.

Un fermier bun e obligat sa asigure ratia animalelor cu minerale, in caz contrar, ele pot sa manance intregul grajd. La oameni, acest fenomen se intalneste des. Femeile gravide se diferenteaza, cum stim cu totii, prin aceea catot timpul doresc ceva. Inghiontindu-si sotii, ele spun: Trezeste-te, vreau inghetata cu castravete murat. Acest fapt se intampla deoarece pruncul ia din organismul mamei, mineralele de care el are nevoie.

Un mic sfat:
Uitati-va la mainile dvs. si daca o sa vedeti pe ele pete de culoare maro, aceasta denota deficitul timpuriu de seleniu. In cazul dereglarii, incepeti sa primiti seleniu coloidal, timp de 6 luni. Totul va disparea. In acest timp de 6 luni, o sa scapati definitiv de aceasta afectiune. Daca petele vor disparea de pe exteriorul pielii, inseamna ca vor disparea si de pe organele interioare, creier, inima, ficat si rinichi.

Un comentariu: