vineri, 16 mai 2014

Orgoane, orgonite, dispozitive orgonice

Proprietatile Orgonului


Energia orgonica este energia specifica vietii, iar viata este doar una din manifestarile ei.O imagine de ansamblu despre ce este energia orgonica si cum functioneaza aceasta rezulta din cercetarea lui Reich. Urmatoarele  proprietati ale energiei orgonice au fost deduse de Reich (student al lui Freud).

1. Nu are masa. Energia orgonica nu are intertie sau masa. Acesta este unul din motivele pentru care masurarea acesteia este atat de dificila folosind tehnici conventionale.
2. Este prezenta peste tot. Energia orgonica umple toate spatiile. Este prezenta in diferite procente sau concentratii dar nu lipseste de nicaieri. Este prezenta pana si in vid, fie ca e in spatiu sau in atmosfera.  
3. Este mediul in care lumina se misca si  campurile electromagnetice si gravitationale exercita forte.
4. Este in continua miscare. Miscarea continua a energiei orgonice poate fi observata in conditii specifice. Exista cel putin 2 tipuri de miscare caracteristica, una pulsatorie  sau alternarea dintre miscarea expansiva si contractie si una de curgere, de-a lungul unui traseu curb.
5. Contrazice legea entropiei! Energia orgonica este atrasa catre concentratiile de energie orgonica. Spre deosebire de electricitate, care tot timpul manifesta o directia de la un potential inalt la unul scazut, energia orgonica curge de la un potential scazut catre unul inalt!
6. Materia este creata din energia orgonica.
7. Poate fi manipulata si controlata de catre aparate orgonice.

     Trebuie să spunem că exista metode , la îndemâna tuturor, pentru a contracara toxicitatea acestor tehnologii otrăvitoare.  Energia corespunzătoare pentru eliminrea acestor tehnologii poluante este numită dispozitiv orgonic. Orgonul are capacitatea de a ne pune în acord, în rezonanţă, cu sursa vieţii. Orgonul, ca sursă a armoniei generale, îndepărtează gândurile întunecate şi creează condiţiile propice manifestării celor pozitive, luminoase, bune. Mulţi dintre cei care spun că au puteri paranormale relatează adesea că entităţile negative, demonii nu se simt deloc bine în preajma unui dispozitiv orgonic şi dispar aproape instantaneu.

      Cele mai multe folosiri ale orgonului sunt în domeniul neutralizării efectelor microundelor (atât de la telefoanele mobile cât şi de la celebrele "turnuri" şi antene care emit microunde), dar şi în domeniul restabilirii armoniei microclimatiului "deranjat" anterior prin mijloace de război climatic. 
Dar, până să vedem cum se poate produce un dispozitiv orgonic, vom arăta cum se generează orgon. 
Inventatorul sau descoperitorul orgonului este celebrul Wilhelm Reich care a spus că "iubirea, munca şi cunoaşterea sunt sursele vieţii noastre, şi ar trebui să o guverneze".
      Conform lui Reich, boala este cauzată de blocarea sau deteriorarea energiei orgonice din corpul uman. A pus la punct cateva dispozitive orgonice cu care a realizat experimental tratamente cu orgon. Dispozitivele orgonice au fost testate pe şoareci de laborator bolnavi de cancer, pe plante, iar rezultatele au demonstrat că nu este vorba deloc de un efect "placebo". În anul 1947, ca urmare a unor articole despre orgon publicate în "The new republic" şi "Harpers", Administraţia Medicamentelor şi Alimentelor (FDA) din Statele Unite a început o investigaţie pe această temă şi a obţinut interzicerea practicării metodei ca tratament medical. Acuzat ulterior de încălcarea interdicţiei legale prin practicarea în continuare a metodei cu orgon, Reich a dorit să se apere singur în instanţă. A pierdut procesul şi a fost trimis doi ani la închisoare. În august 1956, mai multe tone de publicaţii despre orgon au fost arse de FDA.
Orgonul are o mare afinitate pentru apă, şi se acumulează uşor în organismul uman prin alimente, apă, respiraţie şi prin piele. Orgonul are entropie negativă, adică tinde să se acumuleze, şi nu să se disipe. Acumulatorul orgonic concentrează energia orgonică şi ajută corpul să se ajute singur. Orgonul din atmosferă este doar o altă formă a energiei orgonice prezentă în corp. De altfel, ştiinţa milenară yoga îşi bazează o întreaga ramură pe exerciţiile de respiraţie conştientă, în acest caz fiind acum evident că se foloseşte orgonul atmosferic.
 
In aceasta imagine se poate vedea aura albastra a energiei orgonice la o cascada din Tahiti .Energia orgonica, asa cum a fost descrisa de Dr. Reich ese sinonima cu energia vietii, el reusind sa acumuleze aceasat energie in asa numitele acumulatoare orgonice.

 
Acumulatorul orgonic

Atunci când Don a realizat primul dispozitiv orgonic format din orgonit şi cristale de cuart, Carol a văzut cum aura soţului ei s-a expansionat. De asemenea, când au aşezat un generator de orgon în apropierea unei centrale electrice nucleare, Carol a observat cum imensul camp de orgon deteriorat din jurul centralei (care este prezent în jurul oricărei centrale nucleare) a fost redus spectaculos. Don Croft a realizat apoi un dispozitiv orgonic numit HHG pentru a neutraliza câmpul orgonic dezorganizat prezent atât în jurul celebrelor antene şi turnuri de microunde folosite de tehnologia telefoniei mobile, cât şi în imediata apropiere a centralelor nucleare şi a locaţiilor cunoscute în care se practică ritualuri satanice. O variantă ceva mai mică a acestor dispozitive numită "Tower Buster" este folosita pentru a neutraliza orgonul "murdarit" din jurul antenelor de emisie de microunde, cu condiţia ca să se afle la cel mult 400 m de antenă. În afară de reducerea câmpului orgonic deteriorat, dispozitivele orgonice pot fi folosite şi în alte scopuri. Multe persoane au sesizat efecte emoţionale pozitive atunci când au folosit un asemenea dispozitiv orgonic. Tendinţele şi gândurile negative dispar, iar cei care aveau insomnie au beneficiat de un somn odihnitor atunci când au aşezat un dispozitiv orgonic în dormitor. A fost observată o creştere mai viguroasă a plantelor în vecinătatea unui astfel de dispozitiv orgonic. Există şi câteva fotografii Kirlian (care arată aura invizibilă cu ochiul liber) a unui astfel de HHG în care se vede un imens clopot auric de culoare albastră ce înconjoară dispozitivul orgonic. Prezenţa unui astfel de dispozitiv orgonic la servici face ca echipa să devină mai prietenoasă şi mai puţin agitată. Daca ati hotărât să experimentati cu un astfel de dispozitiv orgonic, o sa  descoperiti vindecări miraculoase şi efecte de armonizare evidente. Puteti cunoaşte direct efectele orgonului asupra dumneavoastra, a familiei şi a prietenilor. O sa constatati cum va va transforma miraculos gândurile negre şi temerile zilnice în intuiţii şi aşteptări pozitive, în sentimente înălţătoare şi pure. Dispozitivele orgonice nu îţi dau viaţă, ci îţi înapoiază viaţa care ţi-a fost furată. Când primeşti acest cadou al orgonului, lucrurile îşi arată adevarata înfăţişare: atât cele frumoase, cât şi cele urâte. Conştiinţa din interiorul tău strigă acum să dăruiesti la rândul tău acest cadou pe care l-ai primit. Pentru că fericirea de unul singur nu este fericire. Pentru că putem fi fericiţi cu toţii.
Combinarea unor materiale organice (lemn, bumbac, rasini, etc) cu metale formeaza o matrice care are capacitatea de a atrage si concentra orgonul, asa cum au demonstrat cercetarile lui Wilhelm Reich. Cartea sa, "Biopatia cancerului", cuprinde suficiente detalii privind energia orgonica si impactul acesteia asupra proceselor vitale perturbate (bolile) din corpul uman.

Adaugarea unui cristal de cuart natural in aceasta matrice va intensifica procesul de acumulare si transformare a orgonului. Don Croft ( www.educate-yourself.org/dc/ ) spune ca o combinare de metal si rasina formeaza un material numit "orgonit". Impreuna cu sotia sa, Carol, au descoperit ca aceste dispozitive formate din cristale de cuart si orgonit au capacitatea de a transforma energia orgonica dezorganizata de procedeele artificiale folosite pe larg de om (microunde, electromagnetism, radiatii nucleare, ganduri negative), in  orgon pur, pozitiv.


Despre Protectie si Orgon
In continuare as vrea sa scriu cateva randuri despre protectie, si ma refer aici la protectie energetica.Este un domeniu foarte dezbatut si cu implicatii in toate aspectele vietii noastre.
Nivelul de agresivitate la care suntem supusi este tot mai mare pe zi ce trece, dar foarte putina lume se intreaba de unde provine aceasta agresivitate. Toata lumea vorbeste despre noul razboi care se desfasoara, razboiul paranormal, sau mai bine zis razboiul din lumile invizibile. Ce pot sa va zic e ca acest razboi are loc tocmai pentru a ne face constienti de agresivitatea din noi si de nevoia de a ne purifica de aceasta agresivitate care ne urmareste de secole, sau poate chiar milenii intregi.
Pentru un copil sau o fiinta tanara, este foarte dificil sa proceseze aceste aspecte, deoarece ele nu se regasesc in tiparele divine si astfel nu stim ce sa facem si cum sa abordam aceste aspecte. Astfel ca un prim pas in eliminarea agresivitatii din viata noastra ar fi sa eliminam agresivitatea din subconstientul nostru, pentru ca aceasta agresivitate daca nu este eliminata atrage la randul ei agresivitate in planurile cele mai subtile ale fiintei noastre. Si astfel ajungem sa fim martorii sau victimele diferitelor lupte astrale, sa fim victimele vampirizarilor energetice si a unui sir intreg de agresiuni energetice.
Dispozitivele orgonice trebuie privite ca si un mijloc de evolutie spirituala, ca si un ajutor in elevarea constiintei. Este bine de stiut ca orgonul ne ajuta in ridicarea constiintei si ne ajuta sa facem salturi in evolutia spirituala, dar este necesara si implicarea personala, intentia personala de evolutie si schimbare este un  factor esential in reusita terapiei cu orgon.
Daca vom privi orgonul doar ca si dispozitiv oarecare si nu avem incredere in el acesta va face ceea ce a fost programat sa faca , in schimb daca folosim pe deplin calitatile si avantajele care vin odata cu aceste dispositive orgonice (meditatie,rugaciune…) putem ajunge departe pe calea evolutiei spiritual.

Dispozitivul orgonic te ajuta:
 - sa te vindeci,
 - sa te protejezi 
 - sa te trezesti sufleteste 
 - sa vindeci Pamantul 
 - sa cureti atmosfera 
 - sa elimini smogul din orasul tau 
 - sa elimini reziduurile chimice din aer
 - sa iti dezvolti capacitatile psihice
 - sa ai un somn linistit si sa vindeci insomniile
 - sa te protejezi de vampirii energetici
 - sa elimini poluarea electromagnetica

        Energia orgonica este responsabila de cateva aspecte ale vietii noastre cum ar fi: imbatrinirea, nevoia de somn, vulnerabilitatea la agresiuni externe (electromagnetice).
Este cunoscut faptul ca o vitalitate scazuta determina o imunitate scazuta si implicit o vulnerabilitate la agresiuni electromagnetice, agresiuni infoenergetice sau PSI si manipulare.
Asa cum poate multi dintre voi stiti exista diferite aparate de atac PSI si manipulare, dar totodata au fost descoperite si aparate de protectie impotriva acestor tipuri de agresiuni.
Aceste dispozitive se numesc dispozitive orgonice si reprezinta mijloacele principale de protectie impotriva agresiunilor!
Principiul de functionare este relativ simplu si se bazeaza pe interactiunea dintre materia organica si anorganica care prezenta in proportie de 50%-50% si in contact direct transforma energia moarta (orgonul mort) in energie vie, sau energie vitala, orgon.
Cativa factori benefici ai dispozitivelor orgonice:
- generator continuu de energie vitala
- raza de actiune foarte mare a acestora, astfel veti face un bine si celor din jur, prin ajutorarea lor va veti ajuta pe dvs. 
- s-a constatat ca aceste dispozitive orgonice elimina poluarea si reduc semnificativ nivelul de smog in zona dvs.
- prin prezenta acestui dispozitiv orgonic veti avea nevoie de mai putine ore de somn sau in orice caz somnul dvs. va fi mai sanatos si nu va mai fi bombardat de programe infoenergetice 
- reprezinta un suport bun pentru meditatie si relaxare, oferind protectia si energia necesara dobandirii unor frecvente de vibratie inalte
- evolutia ta spirituala va fi libera de orice constrangeri
- desfacerea nodurilor Hartman 
- protectie energetica 
- vindecarea insomniilor in majoritatea  cazurilor


Cum puteti folosi aceste dispozitive? 

- puteti pune dispozitivul orgonic in dormitor, pe o noptiera langa pat, sau in apropierea acestuia pentru a avea un somn mai bun, poate chiar sub pat.
- puteti lega dispozitivul orgonic  de conducta de apa pentru a curata, si incarca energetic toata apa care vine prin conducte.
- puteti pune dispozitivul orgonic  in vecinatatea obiectelor electronice si electrocasnice, emitatoare de radiatii electromagnetice.
- pentru o protectie avansata se recomanda cate un dispozitiv orgonic complementar in fiecare colt al camerei!astfel casa dvs. va deveni un mic paradis, protejat de toate radiatiile si atacurile energetice.
- puteti purta un dispozitiv orgonic de buzunar sau un dispozitiv orgonic pandantiv pe unde mergi, astfel ca nu doar pe tine te vei ajuta ci vei curata si spatiul in care mergi, aducand o raza de lumina cu tine,

Este de preferat ca fiecare sa isi construiasca orgonul propriu, dar daca nu dispuneti de experienta necesara (o sa descriu ai jos modul de constuctie al unui dispozitiv orgonic )  puteti comanda unul de la: 


Ce este orgonul ?

Este o energie naturala, care purifica, vindeca viata in toate aspectele ei, este o sursa de energie pozitiva. Relativ necunoscuta, folosirea orgonului este o modalitate naturala si ieftina pentru a contrabalansa efectele dezastruoase ale energiilor artificiale raspandite cu atata usurinta de om. Orgonul neutralizeaza efectele microundelor, ale radiatiilor electromagnetice, ale campurilor magnetice dizarmonioase, ale radiatiilor nucleare emise de centralele atomice.

Dispozitivul orgonic                                       

Cea mai mare parte a cunoasterii civilizatiei umane asa cum o stim in momentul de fata, se datoreaza experientei pe care oamenii au dobândit-o folosind energiile invizibile, lucrul cu aceste energii fiind una dintre principalele trasaturi ale speciei umane, trasatura obtinuta ca rezultat al capacitatii omului de a abstractiza. Lucrul in planul mental, este una dintre cele mai vechi modalitati umane de a lucra cu invizibilul, de a da acestuia un inteles, o forma, si de a crea avand ca punct de plecare aceasta intelegere. Exista o energie pe care oamenii o cunosc de mii de ani si pe care aceia mai evoluati spiritual au folosit-o dintotdeauna. Aceasta este Energia Vitala. Ea este pretutindeni, se regaseste in intregul univers, fiind insasi sursa primordiala a vietii. Chinezii au denumit-o Qi, japonezii Ki, polinezienii ii spuneau Mana si vechii hindusi Prana; grecii antici ii spuneau Pneuma; mai tarziu, in Europa a fost denumita eter, Od(von Reichenbach), fluid magnetic sau magnetism animal(Mesmer).

Acum vom folosi denumirea de energie orgonica in memoria cercetatorului austriac dr. Wilhelm Reich, cel care a pus bazele a ceea ce astazi se numeste Orgonica sau Orgonomie si a construit primele dispozitive orgonice cu ajutorul carora energia orgonica a putut fi evidentiata.

Caracteristici:

Energia orgonica este energia primordiala a vietii; forta fundamentala, fluidul nelimitat, elementul de baza si sursa vietii in Univers.Intreaga materie, insufletita sau nu, este patrunsa de aceasta energie universala. Aceasta energie umple intregul spatiu, este lipsita de masa, este pulsatorie si este anentropica. Energia orgonica este intr-o permanenta miscare, este prezenta peste tot, dar concentratia sa este variabila in functie de timp si de loc. Campurile de energie orgonica transmit informatii fara a pierde energie si se propaga prin mediile fizice fara a interactiona cu acestea. Energia orgonica poate fi generata ca efect al distorsiunii geometriei vidului, fapt demonstrat de ceea ce se numeste efect de forma.

Scurt istoric

Energia orgonica a fost cunoscuta si folosita in cadrul diverselor practici si traditii spirituale si /sau ezoterice ale umanitatii inca din cele mai vechi timpuri. O foloseau vechii samani si preoti, pe baza cunoasterii profunde a acestei energii au luat nastere acupunctura, artele martiale si yoga. Abordarea stiintifica a misterelor acestei energii a inceput in Europa prin Mesmer, Korschelt si von Reichenbach, dar primul cercetator care a identificat in mod stiintific energia orgonica si a determinat faptul ca aceasta este observabila si masurabila a fost dr. Wilhelm Reich. In anul 1930 el anunta descoperirea unui nou tip de energie pe care a denumit-o orgonica, iar in anul 1940 construieste primii acumulatori orgonici. In anii '90, K.H. Welz, un american de origine austriaca ca si Wilhelm Reich, creeaza primul generator de energie orgonica, iar cativa ani mai tarziu Don si Carol Croft creeaza primele dispozitive orgonice bazate pe amestecuri de metale si rasina. După aproximativ 30-40 de ani, se revine brusc, exploziv pot spune, la vechile teorii, luând amploare o campanie puternică de promovare a dispozitivelor orgonice active, pe bază de cristale de cuarţ (dispozitivele Reich erau dispozitive pasive, de captare şi acumulare).


ORGONIT SI MATRICEA ORGONICA

Termenul Orgonit se refera la o noua categorie de materiale compuse in genearal dintr-un amestec de particule metalice incluse intr-un mediu de natura organica ( aceste medii sunt compuse de obicei din rasini epoxidice sau poliesterice). Acest termen a fost mentionat pentru prima data de catre K.H. Welz, inventatorul acestuia si a fost preluat ulterior ca denumire generica pentru oricare material similar obtinut in baza aceluiasi concept, aceste materiale fiind cunoscute si sub denumirea de matrici orgonice. In functie de cantitatea si dimensiunile particulelor metalice cuprinse in mediul organic o matrice orgonica poate fi de joasa densitate , de densitate medie , sau in cazul utilizarii unor pulberi metalice fine, de densitate inalta si foarte inalta. Ceea ce diferentiaza numarul foarte mare de varietati de orgonit este densitatea si materialele utilizate in constructia acestora pentru ca in afara materialelor de baza(rasini si metale) se utilizeaza inca multe altele. Astfel, intr-o matrice se pot incorpora pulberi diverse(saruri, oxizi, pulberi de cristale) sau cristale; de asemenea se folosesc in mod frecvent elemente cum ar fi bobine de diverse forme sau magneti permanenti.

Orice matrice orgonica poseda capacitatea de a interactiona cu energia orgonica in sensul transformarii si echilibrarii acesteia cu efecte benefice asupra mediului inconjurator, sau chiar de a genera energie orgonica sub influenta altor tipuri de energie(electrica, magnetica, optica, termica, scalara, etc.). Iata de ce orgonitul constituie materialul de baza in constructia a numeroase tipuri de dispozitive, dispozitive care se folosesc pentru echilibrarea energetica a mediului inconjurator in general si a fiintei umane in special.

DISPOZITIVE ORGONICE

Dispozitivele orgonice pot fi clasificate in functie de densitatea matricei, in functie de destinatie, sau in functie de modul lor de functionare(pasiv sau activ).
Dupa destinatie, dispozitivele orgonice pot fi:
          - acumulatoare(condensatoare) de energie orgonica,
          - convertoare de energie orgonica,
          - generatoare de energie orgonica
Convertoarelor si generatoarelor de energie orgonica le sunt caracteristice anumite densitati ale materialului precum si anumite moduri de functionare.

                    

Acumulatorul orgonic

Asa cum a demonstrat dr. Wilhelm Reich prin cercetarile sale, combinarea unor materiale organice (lemn, bumbac, hartie, etc.) cu metale formeaza o matrice care poseda capacitatea de a atrage si concentra energia orgonica, iar prin dispunerea acestor materiale in straturi alternative se obtine un dispozitiv pe care Reich l-a denumit acumulator orgonic. Primele acumulatoare orgonice (construite de Wilhelm Reich in anii '40) aveau forma unor cutii si erau confectionate din lemn si tabla de otel galvanizata.

Convertoare si generatoare orgonice
In anii '90, Don si Carol Croft au descoperit ca adaugarea unui cristal de cuart intr-o matrice formata dintr-un amestec de rasina si bucati de metal intensifica acumularea de energie orgonica si chiar mai mult, o astfel de matrice avand chiar capacitatea de a transforma si echilibra energia deteriorata in urma diverselor activitati artificiale(campuri electromagnetice, radiatii nucleare, etc.) construind pe baza acestei descoperiri primele atenuatoare de campuri electromagnetice si convertoare de energie orgonica, dispozitive pe care le-au denumit "Tower Busters"(TB) si "Holly Hand Grenades"(HHG).Aceste dispozitive sunt ambele convertoare de energie orgonica, dar difera semnificativ din punct de vedere constructiv.
Convertoarele de energie orgonica sunt dispozitive de tip pasiv bazate pe matricei de densitati medii si medii/inalte. Spre deosebire de dispozitivele convertoare, dispozitivele generatoare poseda capacitatea de a genera energie orgonica atunci cand matricea, in acest caz de inalta sau foarte inalta densitate, este excitata cu alte tipuri de energie(electromagnetica, calorica, optica, scalara).Pentru ca toate generatoare poseda si module de excitatie(in marea lor majoritate electronice), se spune ca acestea sunt dispozitive active (au un mod activ de lucru). Generatoarele de energie orgonica constituie o categorie aparte de aparate radionice. Utilizarea efectului de forma (efect de piramida, efect de con sau ondulatorie) ca element constructiv de baza, imbunatateste considerabil calitatea ambelor tipuri de dispozitive.


Aplicatii:
-se amplasează în locurile cu o concentratie mare de energie electro-magnetica (ex.: pe monitorul calculatorului, între calculator si operator, pe televizor, etc.);
-se amplasează în zonele geopatogene (nod hartman) direct pe sol pentru a anula efectele nocive:
-se amplasează in preajma plantelor pentru buna lor dezvoltare;
-pe corp se plaseaza în zonele organelor sau membrelor cu probleme sau în zonele cu dezechilibre energetice.
In cazul unor dureri sau afectiuni acute se plasează cu baza pe locul afectat, în cazul unor afectiuni cronice se plaseaza  alternativ (o perioada de timp cu baza apoi cu varful spre zona afectată );
-pe centri de fortă (“Chakrele corpului uman”) pentru dinamizarea si armonizarea lor (cu vârful  spre centrul respectiv);
-pentru o energizare si armonizare globală a fiintei se plasează în fata corpului la baza coloanei vertebrale;
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu