duminică, 30 iunie 2013

Efectele Orgonului /Orgono-terapia

Efectele benefice ale Orgonului
-Transforma energia negativa in energie pozitiva ÅŸi genereaza continuu energie pozitiva, energia vietii;
- Amplifica in fiinta celor care il utilizeaza procesele de transmutare ÅŸi de sublimare benefica a energiilor; purifica mediul la nivel subtil, energetic;
- Atenueaza efectele negative ale radiatiilor electromagnetice (calculator,TV, tel. mobil, retele electrice, etc;
- Accelereaza procesele de vindecare (la toate nivelurile fiintei: fizic, emotional ÅŸi mental); creeaza stare de echilibru ÅŸi armonie interioara;
- Reduce perioada necesara somnului ÅŸi faciliteaza aparitia viselor lucide;are efect de protectie impotriva transmisiilor psihomentale negative (deochi, farmece, vraji, etc.) favorizeaza considerabil starile de interiorizare ÅŸi meditatie; ajuta la buna dezvoltare a plantelor
Aplicatiile Orgonului
Se amplaseaza in locurile cu o concentratie mare de energie electromagnetica (de ex.: in fata monitorului PC, intre calculator ÅŸi operator, in fata televizorului, etc);
- se amplaseaza in zonele geopatogene direct pe sol pt. a anula efectele nocive;
- se amplaseaza in preajma plantelor pt. buna lor dezvoltare;
- pe corp se amplaseaza la nivelul chakrelor, a locurilor dureroase, acolo sunde se simt dezechilibre energetice. In cazul unor dureri, sau afectiuni acute se plaseaza cu baza pe locul afectat, in cazul unor afectiuni cronice se plaseaza alternativ (o perioada de timp cu baza apoi cu varful spre zona afectata);
- pe centri de forta pt. dinamizarea ÅŸi armonizarea lor (cu varful spre centrul respectiv);
- pentru o energizare ÅŸi armonizare globala a fiintei se plaseaza aproape de baza coloanei vertebrale, in cazul pozitie statice ( repaus ) sau plasarea ( cu ajutorul unui snur , lantisor, etc .) in dreptul chakrei Plexului Solar
- pentru a ajuta intrarea in stari de interiorizare ÅŸi de meditatie se tine cu baza in palma dreapta ÅŸi se plaseaza palma stanga deasupra dispozitivului (pozitionate in dreptul ombilicului).

Orgoanele contin un amestec din toate elementele pamantului: de materiale organice si anorganice,  rasina epoxi, mai multe feluri de metale ( feroase si neferoase), cristale de cuart de cea mai buna calitate, mai multe tipuri de cristale si minerale ce au prin natura lor putere de transformare benefica si de protectie, precum si bobine din cupru de diferite forme si la lungimi precise, alte ingrediente secrete, holograme, toate pentru a realiza o foarte buna sinergie. Toate cristalele folosite la dispozitive sunt purificate si energizate inainte de introducerea lor in dispozitive. Deasemenea si dispozitivele sunt energizate dupa constructie si pot fi personalizate pentru fiecare persoana .

Oricum, in general, toate indeplinesc cam aceleasi functii dar diferentierea este data in primul rand de tipul de cristale, in al doilea rand de programarea cristalelor si a dispozitivelor si in al treilea rand de forma geometrica avuta.

Inainte de a da o lamurire asupra acestui termen doresc sa mentionez numele lui Wilhelm Reich caruia doresc sa-i multumesc pentru descoperirile si cercetarile sale in ceea ce priveste energia orgonica. Cercetarile sale au ca baza de pornire teoriile lui Sigmund Freud , teorii referitoare, in primul rand, la nevrozele dezvoltate la oameni si apoi la afectiunile de orice gen ale corpului uman , probleme care provin din diverse blocaje energetice dezvoltate in urma unor traume suferite pe parcursul copilariei si nu numai.

Exista numeroase metode pentru deblocarea si disiparea acestor energii stagnante situate in diverse locuri in corpul uman, in vederea restabilirii unui echilibru energetic in organism.

Aici ma voi referii doar la energia orgonica , care , din punctul de vedere al celui ce a numit-o asa , respectiv Wilhelm Reich, este energia emanata de Forta Divina Universala , de toate fiintele vii , avand in alte culturi si traditii diverse denumiri : eter , prana, chi , ki , reiki, etc.

Aceasta energie libera care se gaseste in orice punct din univers nu serveste doar necesitatilor noastre energetice. In multe situatii aceasta energie a fost captata si convertita in diverse forme prin diferite dispozitive ale inventatorilor preocupati de aceasta , putand astfel fi folosita nu numai pentru a misca axul unei turbine sau a crea energie electrica.




Preocuparea multor oameni de-a lungul istoriei a fost folosirea acestei energii orgonice pentru energizarea, revigorarea si vindecarea organismului uman.

Si corpul nostru, ca o minunata si foarte complexa "masinarie biologica" , are nevoie de energie pentru recuperare, relaxare si videcare.

In acest sens, intre anii 1930 – 1940, Wilhelm Reich a descoperit ca o combinatie de material organic si anorganic (pe care a numit-o orgonit) avea capacitatea de a genera ceea ce el a numit "orgonul" sau energia vietii .

Astfel, Wilhelm Reich a creat dispozitive care emiteau acest orgon , realizand cu ajutorul lor accelerarea proceselor de vindecare la pacientii care erau tratati cu aceasta energie.

W.Reich a descoperit ca orgonul se opune principiului entropiei.

El spunea ca aceasta energie orgonica poate sa existe sub doua forme: fie ca "Dead orgone"(DOR) care este daunatoare fiintelor vii, fie ca "Positive Orgone"" (POR) care este benefic pentru fiintele vii. DOR se gaseste in microunde si in radiatiile electro-magnetice (televizor, cabluri electrice, telefoane mobile, antenele de telefonie mobile, etc.), zone geopatogene si deasemeni in locuri cu un nivel ridicat de stress si poluare (orase mari, intreprinderi, etc.). DOR este ceea ce numim in general energie negativa.

In anii '90, un cuplu de clarvazatori - Don si Carol Croft, plecand de la dispozitivele lui W. Reich, au creat o serie de dispozitive mult superioare al caror scop principal este de a transforma energia negativa in energie pozitiva si de a genera continuu energia vietii.

Don si Carol Croft au descoperit ca adaugarea unui cristal de cuart intr-o matrice formata dintr-un amestec de rasina si bucati de metal intensifica acumularea de energie orgonica si chiar mai mult, o astfel de matrice avand chiar capacitatea de a transforma si echilibra energia deteriorata in urma diverselor activitati artificiale (campuri electromagnetice, radiatii nucleare, etc.) construind pe baza acestei descoperiri primele atenuatoare de campuri electromagnetice si convertoare de energie orgonica, dispozitive pe care le-au denumit "Tower Busters"(TB) si "Holly Hand Grenades" (HHG).

Aceste dispozitive sunt ambele convertoare de energie orgonica, dar difera semnificativ din punct de vedere constructiv.Facand parte dintr-o noua generatie de generatoare orgonice, aceste dispozitive sunt deosebit de eficiente, producand o veritabila alchimizare a fiintelor ce le utilizeaza precum si a mediului unde sunt amplasate.

Multi dintre cei care "lucreaza" cu orgon confirma efecte absolut spectaculoase asupra ecosistemului local, atat in ce priveste microclimatul, cat si viata in aspectele ei mai evidente. Furtuni eminente sunt disipate miraculos, plantele cresc mai "fericite" (si asta se vede cu ochiul liber), animalele sunt mai binevoitoare (chiar si cele de companie care sunt mai "rupte" de mediul natural), iar oamenii constientizeaza o stare generala si evidenta de bine, de armonie, sunt plini de viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu