duminică, 30 iunie 2013

Corpul uman este format din raze de lumina

Descoperire incredibila! Corpul uman este format din raze de lumina

Spiritualitatea întotdeauna a susținut că omul este mai mult decât o simplă bucată de carne însuflețită chiar dacă unora și în ziua de astăzi le vine foarte greu să accepte acest adevăr. La prima vedere, omul este format din milioane de celule, care par să nu aibă nicio legătură reală cu altceva decât cu materia fizică. Dar lucrurile nu stau chiar așa pentru că știință, prin descoperirile pe care le face, se apropie cât mai mult de religie și chiar de spiritualitate.
Un studiu impresionant, efectuat de mai muli oameni de știință, demonstrează că corpul uman este mai mult decât o simplă bucată de carne. Celulele noastre comunică printr-un soi de energie numită biofotoni. Aceștia sunt emiși de către orice corp și au o vizibilitate de circa 1000 de ori mai mică decât sensibilitatea ochiului nostru, motiv pentru care emisia de lumină nu poate fi observată.
Se pare că această emisie de biofotoni este cea responsabilă cu viața. Faptul că toate fiinţele vii “conţin” lumina şi o utilizează în cele mai intime procese derulate la nivel subcelular şi cuantic este mai puţin cunoscut, dar este un element important în dezvoltarea vieții. Emisiile de lumină au fost corelate de către oamenii de ştiinţă cu activitatea cerebrală, care la rândul ei influențează cantitatea de biofotoni emisă de către un organism. Acești biofotoni sunt asemănători cu lumina pe care o emană Soarele, dar intensitatea lor este mai redusă. Această descoperire deschide noi drumuri spre descoperirea corpului uman, dar și ridică semne de întrebare despre ceea ce suntem cu adevărat și cum am fost creați.
Încă din 1927, profesorul sovietic Alexandr Gurvici a descoperit că rădăcinile de ceapă comunica între ele prin raze ultraviolete modificându-şi reciproc ratele de multiplicare celulară. Această radiaţie a fost numită de către Gurvici – “mitogenetica”. Descoperirea a fost atât de şocantă încât Gurvici a fost ridiculizat de către biologii de dinainte de război şi considerat şarlatan.
Eforturile lui Gurvici au fost continuate la Novosibirsk în anii 1960 şi 70 de către V. Kaznaceev şi echipa acestuia. Într-unul din studiile lui Kaznaceev, culturi de celule aflate în flacoane din sticla de cuarţ (transparenţa pentru ultraviolete) au fost tratate cu substanţe toxice. În imediata vecinătate au fost plasate flacoane similare conţinând culturi de celule sănătoase. După o vreme, culturile sănătoase au început să prezinte semne de intoxicare, similare celor din flacoanele tratate. Experienţa repetată cu culturi plasate în flacoane din sticla obişnuite (opaca pentru UV) a condus la rezultate negative, adică simptomele de otrăvire la cultura sănătoasă nu au mai apărut. Concluzia imediată a fost că celulele celor 2 culturi vecine comunicau prin radiaţii ultraviolete. Descoperirea a avut meritul de a deschide calea spre o biologie în care fizica cuantică ocupa deja un loc important.
lumina
Sisteme de comunicație prin biofotoni sunt utilizate şi de unele animale care trăiesc în colectivităţi. Au fost efectuate cercetări pe diverse tipuri de animale care trăiesc în grupuri. Cu ajutorul unor aparate foarte sensibile şi precise ei au constatat că că după un minut de zbor în comun, toţi licuricii emit semnale luminoase aflate în acelaşi ritm (coerentă). Aceasta coerentă reprezintă un semn de coordonare, cooperare între indivizii din grupul de licurici.
De la această descoperire și până la ajunge la concluzia că omul este el însuși o sursă de energie care interacționează permanent cu mediul înconjurător, nu a mai fost decât un sigur pas. Astfel, oamenii de știință ne spun că avem un corp incredibil, care emite raze incredibile de lumină. Aceste raze rămân încă un mister pentru că nu știm cum pot fi folosite pentru binele mediului în care trăim. Este posibil ca biofotonii să fie purtători de informație și astfel omul, din bucata de carne, se transformă brusc într-o entitate informațională cu un scop precis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu