sâmbătă, 1 octombrie 2011

Cel de al treilea ochi sau chakra AJNA



AL TREILEA OCHI 
Al treilea ochi este un instrument foarte puternic al sufletului care inseamna a vedea, a simti si a auzi realitatile frecventelor superioare. Aceste trei functii ale sufletului sunt cunoscute sub denumirea de AL TREILEA OCHI. Practicand din ce in ce mai mult meditatia curge mai multa energie mai multa energie activeaza cel de-al trei-lea ochi ; este o experienta deosebita pentru un meditator. In momentul activarii celui de-al treilea ochi simtim un fel de mancarime sau furnicaturi in regiunea fruntii ; incepem sa vedem lumini de culori diferite care se rotesc in jurul nostru. Auzim sunete murmurate sau sunete de pasi ne simtim ca si cum am calatori printr-un tunel intunecat.

Cand Corpul Eteric obtine suficienta Energie Cosmica prin mai multa meditatie, al trei-lea ochi isi atinge perfectiunea; aici vom percepe viziuni cu o claritate de cristal a acestui plan, precum si a altor planuri ale existentei. In perfectiunea celui de-al treilea ochi vedem multe lucruri, cu o claritate mai mare fata de vederea normala ; vedem realitati ale altor frecvente, vedem lucruri care nu sunt prezente in taramul celor cinci simturi, simtim multe lucruri pe care nu le putem exprima in cuvinte, auzim voci interioare, sunete, sau sunete ale unor instrumente din alte frecvente. 

 Experimentand cel de-al trei-lea ochi, putem gasi raspunsuri la toate problemele noastre, prin mesaje, sau vazand realitatile altor frecvente sau... sub forma de sentiment. Prin aceasta, faptele noastre se vor schimba, convingerile noastre se vor schimba, intelegerea noastra se va schimba. Dupa experienta celui de-al trei-lea ochi ni se va schimba perceptia asupra planului fizic.
Acum, sa cunoastem un alt intrument al Sinelui care este CORPUL ASTRAL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu