sâmbătă, 1 octombrie 2011

CORPUL ASTRAL


CORPUL ASTRAL este un instrument al Sinelui cu care se percep realitatile altor frecvente. Corpul    Astral este o alta forma a constiintei asa cum este corpul nostru fizic. In mod obisnuit, constiinta noastra este raspandita peste tot in corpul nostru fizic. Cand primim o cantitate suficienta de energie si cand simtim ca percepem si realitatile altor frecvente constiinta ia forma Corpului Astral; noi percepem Corpul Astral in mod inconstient, in timpul somnului in ceea ce numim vise. 
  Putem percepe experientele Corpul Astral in mod constient in Meditatie. Corpul Astral calatoreste dincolo de spatiu si timp impreuna cu gandul. Dupa experiente astrale constiente incepem sa percepem noi dimensiuni. In meditatie, dupa ce primim Energie Cosmica din abundenta constiinta - care este raspandita in tot corpul - incepe sa se adune intr-un singur punct ; cand constiinta se misca, experimentam un fior in tot corpul, simtim ca plutim, nu mai simtim mainile si picioarele, ne simtim corpul usor ca o pana. Putem simti miscari in diferite parti ale corpului sau, uneori putem simti cum tot corpul se invarte. Aceste sunt cunoscute sub numele de miscari astrale
Practicand din ce in ce mai mult meditatia primim mai multa Energie Cosmica, constiinta ia forma Corpului Astral, incepe sa se roteasca foarte repede, ceea ce cauzeaza miscari mai ample. Si cu ajutorul acestor miscari, Corpul Astral incepe sa iasa din corpul fizic avand o legatura cu corpul fizic, numita Cordonul de Argint. Cordonul de Argint nu este nimic altceva decat constiinta de vibratie inalta care transfera mesaje de la corpul fizic la corpul astral si inapoi ; astfel noi facem calatorii astrale. Calatoria astrala este calatoria constiintei noastre prin locuri si frecvente stiute, sau nestiute . Mergand in calatorii astrale obtinem cea mai inalta cunoastere si intelegere a Sinelui. In calatoria astrala, corpul nostru astral poate trece prin orice material fizic prin toate elementele: prin pamant, apa, foc, vant si eter. Corpul astral poate merge prin toate celelalte frecvente fara nici o limitare. Dupa ce a iesit afara din corp meditatorul isi vede propriul corp fizic. Prin aceasta, el obtine o mare intelegere . El intelege ca nu este numai corp si minte dar locuieste in corp. Aceasta este marea intelegere. Fiecare ar trebui sa incerce calatoria astrala. Prin experienta calatoriei astrale limitarile noastre vor disparea si noi vom intelege ca suntem nelimitati.
 Prin aceasta experienta intelegem ca NOI suntem Constiinta intelegem ca NOI suntem nelimitati intelegem noile dimensiuni ale vietii. Practicand din ce in ce mai mult meditatia vom primi mai multa Energie Cosmica. Energia Cosmica imbunatateste implicarea noastra in orice si fiind din ce in ce mai mult implicati total, cu corp, minte si Sine intelegem in totalitate situatiile in care ne aflam. Aceasta intelegere nu este altceva decat cunoastere. Omul obisnuit va capata numai experienta dar nu va percepe lectia acelei situatii aceasta pentru ca el experimenteaza situatia numai cu simturile fizice . Dar un meditator va intelege situatia in totalitatea ei. Si asta pentru ca el stie ca nu este numai corpul sau. El stie ca locuieste doar in corp. Intelege ca situatiile ce apar sunt pentru evolutia sa. Dupa ce trecem prin toate experientele meditative si le implementam in viata noastra de zi cu zi obtinem o mare intelegere. Aceasta intelegere va deschide cateva mii de cai care ofera noi dimensiuni perceptiei noastre asupra vietii. Intelegerea noastra, perceptia si cunoasterea noastra se extind foarte mult. Aceasta duce la extinderea constiintei noastre ceea ce nu este altceva decat Intelepciunea. Traim aceasta stare a a intelepciunii ca un lotus cu 1000 de petale aurite , unde fiecare petala este o noua dimensiune a intelegerii. Prin perceperea a cat mai multe dimensiuni intelegem mai multe si avem mai multa cunoastere a altor existente .
 Cu aceasta intelegere, ajungem sa stim ca nu exista moarte  ca suntem Fiinte eterne. Intelegem ce este nasterea si ce este moartea. Viata dupa Viata. Noi venim in acest plan terestru ca o farama a constiintei cosmice. Venind de la Sursa, venim cu corp eteric care este o structura a Sinelui. Venim pe acest pamant pentru a avea experiente unice pentru aceste experiente, ne alegem parintii mediul, si situatiile. Tot proiectul vietii este cunoscut Sinelui. Dupa ce selecteaza mama, farama de constiinta intra in uterul matern. Dupa ce constiinta intra in uterul matern fatul primeste viata, corpul fizic isi ia forma in conformitate cu Energia Cosmica din corpul eteric, si cu Cauza. Constiinta va merge frecvent spre Sursa pana la prima respiratie. Dupa ce iese din uterul matern va respira pentru prima data extern. Aceasta este nasterea. Din prima zi pana la varsta de 7 ani va fi in legatura cu Sursa mintea incepe sa se formeze de la varsta de 7 ani si este complet formata pana la 14 ani. Intelectul, incepe sa se activeze de la 14 ani si este complet dezvoltat pe la 21 de ani. De la 21 de ani, pana la 28 de ani, experimentam combinatia intre corp, minte si intelect. De la varsta de 28 de ani, viata depinde de cunoasterea de Sine. Daca Omul nu este constient de Sine constiinta sa va sta intre corp si minte. Si din cauza asta incep necazurile. Acest om nu va putea intelege situatiile. Lucrurile se tot inrautatesc pentru el. Se va infasura intr-o rigiditate interioara. Rigiditatea blocheaza curgerea cosmica si din aceasta cauza, va suferi boli fizice stress si tensiune. Isi va petrece zilele fara a fi constient. Nu va putea intelege scopul vietii sale. Va trece de la copilarie la tinerete apoi la batranete si in final va parasi planul terestru fara a indeplini misiunea cu care a venit in planul terestru.
Aceasta este ceea ce numim moarte. Chiar si dupa moarte stratul de minte rigida avand intelegere gresita nu va permite constiintei sa ajunga la Sursa. Din cauza acestei intelegeri gresite el isi va crea propriul iad... sau rai si va sta ca fiinta astrala inferioara. Dar daca omul incepe in timpul vietii sa-si cunoasca Sinele. Va fi mereu fericit, in orice situatie chiar si dupa moarte, nu va merge in straturile de frecventa joasa ci va merge inapoi la Sursa. Obtinand cunoastere superioara prin cel de-al treilea ochi, calatorii astrale, cunoasterea vietii si a mortii, omul va avea intelegerea perfecta asupra corpului, mintii, intelectului, Sinelui si a Fortei Vietii. Va intelege ca constiinta este o combinatie intre Energie si Cunoastere. Constiinta vine pe Pamant ca sa castige mai multa Energie si Cunoastere si pentru a crea. Traind mereu cu acesta intelegere, omul incepe sa aiba o intelegere superioara asupra existentei intregii Creatii. Cu aceasta intelegere omul va deveni un creator miraculos apoi, orice va spune se va manifesta, orice va gandi se va manifesta. Orice va face  va deveni o Creatie. Aceasta este Iluminarea. Noi suntem Unul - Calea este Iubirea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu