vineri, 19 iunie 2015

Inlocuieste ego-ul cu iubire



Daca sunteti in cautare de noi oportunitati asigurati-va ca faceti alegeri din inima si ca nu Ego-ul este cel care va arata calea. Cand faci alegeri din inima, calea indicata este cea adevarata. Adevarul este in tine de aceea respecta dorintele care vin din inima si nu din egoul acestei lumi adormite spiritual si pierduta in iluzii. Toate intentiile si dorintele inimilor voastre le puteti transforma in realitate, daca veti asculta de inima voastra.
Eliberandu-te de egou vei vindeca acel spatiu sacru al inimii tale, si vei deveni o fiinta sanatoasa la trup si la minte, vei vedea totul in lumina, viata ta se va  schimba in bine pentru tine, iar afundarea in energia materiala va disparea.
 
Ego-ul face scenarii bazate pe frica, tristete, durere,nemultumire, el merge mereu pe marginea drumului,va pune viata pe pilot automat si va tine mereu sub presiune. Nu merge nimic bine in viata cand Ego-ul este cel care face legea,relatiile devin egotice, carierele pe care le alegeti sunt indicate si conduse de regele ban, frica va  fi pe primul loc in viata voastra, pentru ca va este frica sa nu gresiti in relatii cu ceilalti, in alegerea carierei,sau in relatii personale,etc.,tot timpul acest sentiment al fricii isi face simtita prezenta in voi.
O intelegere inalta si o crestere spirituala va sta la baza unei noi vieti care nu va mai fi cladita pe energii negative.Cand inima va conduce, orice tip de relatie va purta energia iubirii,fie ea neconditionata sau iubirea care ati asteptat-o mereu ,cea a inimii fata de o alta inima,nu veti mai trai in frica ca veti ramane singuri,sau ca v-ati inselat in alegeri,oricare ar fi ele.Sufletul vostru se va hrani numai cu energie pozitiva,teama si insecuritatea nu vor mai fi parte din vietile voastre.
Orice lucru care va facut viata grea, sau va adus nefericire, nu va mai exista daca acel Ego va dispare,el nu este capabil sa construiasca ceva pozitiv pentru voi, pentru ca el doar socoteste si iar socoteste,dar nu simte nimic.Ego-ul nu se bazeaza pe sentimente,el nu a lucrat niciodata cu sentimente.La el totul trebuie sa fie practic , intodeauna socoteala lui trebuie sa fie cu plus, indiferent daca va calca pe cadavre ca sa aiba acel plus.Eliberati-va de aces rau din voi,cultivati acel lucru care vine direct de la Creator.Aveti nevoie de sentimente,ele va fac o fiinta vie,numai asa traiti cu adevarat,simtiti si percepeti realitatea care va fost ascunsa mereu.
Daca veti continua sa va lasati condusi de Ego veti ramane departe de casa,departe de Creator,departe de familia voastra spirituala.Intrebati-va daca este bine sa alegeti Ego-ul in locul tuturor lucrurilor frumoase care va asteapta , stergeti acest mic demon care pretinde a avea fata de inger salvator in viata voastra care va condus mereu.

Permiteti sa existati,permiteti sa iubiti,permiteti sa fiti VOI.

Cand reduceti la tacere acest Ego trufas ,ramane in viata voastra un mare gol,nu va grabiti sa il umpleti,concentrati-va pe dragoste si iubire de sine,aceste lucruri  va vindeca si acel gol se va umple fara ca voi sa va dati seama.Cand sunteti puternici la interior acea frecventa va ajuta sa fiti la fel si in exterior.

Iubirea este cea mai inalta vibratie din Univers, este liantul care uneste totul,ea vindeca,schimba si creaza tot ce va inconjoara.Cand creati iubire,creati tot ce voua va lipseste,permiteti sa fiti ajutati de insasi Creatorul , unde locuieste divinitatea si energia ei nu exista rau si nici lipsuri.

Cereti in fiecare zi dragoste si vindecare,mereu beneficiati de asistenta divina, mintea  si Ego-ul nu va vor lasa niciodata sa vedeti acest lucru.
Umpleti toate golurile din voi cu dragoste,lasati emotiile sa va inunde inima,ignorati orice gand care nu este in aliniere cu inima voastra,cautati mereu sa va redescoperiti pe voi,iubiti-va sufletul ,fiti voi in orice situatie,gasiti drumul daca l-ati ratacit,nu va mai ignorati inima si pe voi ca fiinte pentru ca voi sunteti TOTUL,si pentru acest TOT merita sa stergeti iluzia din voi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu