duminică, 22 februarie 2015

Rugaciuni

 Doamne Dumnezeule Tatal Ceresc , Creator Divin faca-se voia ta precum in cer asa si pe pamant si trimite Duhul tau cel sfant in mintea, inima si sufletul meu (prenumele), concteaza-ma pe mine cu Sinele meu cel mai inalt pentru a face cele mai inalte alegeri in lumina. Multumesc Doamne asa este asa v-a fi.

Arhanghele Mihail cer prezenta Ta aici si acum si te rog TAIE TOATE PUTERILE VAMPIRILOR ENERGETICI, falsi benefici, cameleonici, demonici, larve astrale si paraziti astrali,  TAIE SI PUTERILE LOR DE REINTOARCERE de la mine (prenumele), din aceasta viata, din oricare dimensiune pana esenta fiintei mele. Multumesc Doamne, asa este asa v-a fi.Alte rugaciuni
Sursa  http://www.elenoh.ro/

Rugaciune pentru vindecarea efectelor stresului
Doamne Dumnezeule, Arhanghele Rafail si Arhanghele Mihail,
Se pare ca stresul ma afecteaza puternic si am nevoie de ajutorul vostru. Va rog
sa ma eliberati de presiunile pe care eu însumi mi le-am impus. Arhanghele Rafail, te
rog sa ma acoperi cu energia si cu harul tau vindecator pentru ca trupul meu sa anuleze
efectele stresului. Arhanghele Mihail, te rog sa tai si sa îndepartezi efectele negative si
gândurile de teama, inclusiv legaturile care îmi secatuiesc fortele. Doresc sa elimin
orice deprinderi de auto-pedepsire, de urgente în timp, si orice alte sisteme care
creeaza situatii stresante. Stiu ca am suficient timp si suficienta energie, într-adevar, si
va cer sa ma ajutati sa traiesc aceasta stare acum. Va multumesc, Amin.

Rugaciuni pentru mai multe oportunitati de afaceri
Doamne Dumnezeule, Sfinte Duh, maestri elevati si îngeri,
Fie ca toti cei care ar putea primi binecuvântarile produselor si serviciilor
oferite de afacerea mea sa fie calauziti sa ma contacteze astazi. Voi primi cu bratele
deschise noi oameni si noi oportunitati în viata mea. Doresc sa elimin orice gânduri,
tipare sau credinte negative care m-ar determina sa-mi “sabotez” noile oportunitati. Va
rog sa ma ajutati sa stiu ca merit sa fie mai bine acum. Multumesc.

Rugaciune pentru liniste financiara
Doamne Dumnezeule,
Stiu ca esti izvorul tuturor lucrurilor mele bune si mi le trimiti pe toate caile. Te
rog, ajuta-ma sa scap de teama care ma împiedica sa primesc darurile Tale. Te rog,
ajuta-ma sa simt emotiile pacii, recunostintei si securitatii financiare si sa stiu ca sunt
copilul Tau, caruia îi trimiti mari binecuvântari. Ramân acum deschis calauzirii divine,
care ma îndreapta catre situatii, oameni si oportunitati, care sunt o parte din planul
Tau pentru linistea mea financiara. Vad si simt acum ca eu si toti ceilalti suntem
complet asigurati din punct de vedere financiar si inima mea este plina de recunostinta
si de bucurie fata de universul îmbelsugat pe care L-ai creat. Multumesc. Amin

RUGACIUNE CATRE BUNUL NOSTRU ISUS HRISTOS
DOAMNE ISUSE HRISTOASE ORCE AM GRESIT IN ACEASTA ZI, CU CUVINTUL, CU LUCRUL SAU CU GINDUL, CA UN BUN SI IUBITOR DE OAMENI, IARTA-NE. SOMN CU PACE SI FARA SCIRBA DARUIESTE-NE, PE INGERUL CEL IUBITOR, IL TRIMITE SA NE APERE SI SA NE PAZEASCA DE TOT RAUL,CA TU ESTI APARATORUL SUFLETELOR SI AL TRUPURILOR SI TIE SLAVA ITI INALTAM, IN NUMELE TATALUI SI AL FIULUI SI AL SFINTULUI DUH SI ACUM SI PURUREA IN VECII VECILOR, AMIN .

Rugaciune pentru indeplinirea dorintelor
Sfanta Inima a lui Isus Hristos ajuta-ma grabnic,nu ma
lasa,caci eu te slavii incunostiind pe toata lumea de minunea
ce ai facut cu mine.
Iti sarut picioarele Tale sfinte sangerande,spal cu
lacrimile mele toate ranile primite si astept cu credinta in
suflet ca in aceasta rugaciune de 25 de zile sa iti apleci
ochii milostivi si asupra mea. Amin


Rugaciune algoritm de dezlegare


25051_362659097164353_566549061_n
Cu mainile ridicate in sus, directionate catre cer, spun:
Doamne Dumnezeule, invoc Puterile Tale Cele Sfinte, provenite din Lumina cea Pura, din Intelepciunea Desavarsita si din Iubirea Infinita a Fiintei tale Absolute,  ca eu sa ma eliberez de orice boala si suferinta, de orice neputinta trupeasca si sufleteasca, de toate duhurile necurate, de energiile si programele negative, de orice ma impiedica sa implinesc Voia Ta Cea Sfanta. Toate Doamne sa se implineasca dupa cum este Voia Ta si a Fiului Tau, Iisus Hristos, Dumnezeul Mantuirii noastre. Amin.

1.      In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh imi dezleg Ingerul meu pazitor si toate energiile mele Kundalini de acolo unde sunt legate, in intuneric sau lumina. Amin.
In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, Ingerul meu pazitor si toate energiile mele Kundalini s-au reintegrat in structurile mele si lucreaza in folosul fiintei mele pentru Slava Sfintei Treimi si a Maicii Domnului.

2.      In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh dezleg tot ce este legat pe ingeri, arhangheli, serafimi, heruvimi, ghizi spirituali si pe toate entitatile de Lumina pe care Tu Doamne le-ai trimis sa-mi ajute mie, si pe care eu le-am castigat prin Drept Divin, ca eu sa pot implini Voia Ta cea Sfanta. Amin.
In numele  Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, toate energiile si entitatile mele de Lumina, toti ghizii mei spirituali, toti ingerii, arhanghelii si serafimii, toate entitatile de Lumina la care am acces, sa vina in ajutorul meu si inlauntrul puterilor mele spre marturisirea Luminii, Iubirii, a Sfintei Treimi si a Maicii Domnului, pentru desavarsirea evolutiei mele spirituale. Amin.

3.      In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh creez o sfera de lumina care ma inconjoara si imi cuprinde toate structurile sufletesti, toate structurile mentale, emotionale, toate chakrele si corpurile mele spirituale si trupul meu fizic.
(Vizualizam cum cream o sfera de Lumina, proiectam Crucea de Lumina in sfera creata si o umplu  cu Lumina si Iubirea Sfintei Treimi. Iar prin ajutorul Crucii de Lumina cresc puterea sferei de lumina). Prin Atotputerncia Parintelui Ceresc, prin prezenta Mantuitorului nostru Iisus Hristos, sfera mea de lumina devine intratat de puternica incat nicio energie sau entitate negativa nu pot sa patrunda in ea. ( punem in sfera de lumina toate simbolurile invatate si invocam energiile lor benefice de lumina).
( Ne vizualizam in cadrul sferei de lumina): Doamne sunt inauntrul Sferei Tale de Lumina!
Doamne Dumnezeule, sunt aici gata sa Te marturisesc, sa traiesc dupa principiile Creatiei Tale,  dupa legile Tale Sfinte si Absolute.
In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, cu Lumina si Iubirea Sfantei Treimi ma eliberez, anihihilez si tai toate corzile malefice, toate stringurile cu toate entitatile si fiintele malefice, cu toate duhurile necurate prezente in structurile si campurile mele. Ma eliberez Doamne prin Puterea Ta cea Sfanta de toate proiectiile infoenergetice trimise catre mine, de toate blocajele energetice puse pe fiinta mea spiritula si trupeasca, ca eu sa Te pot cunoaste pe Tine in libertate, in deplina sanatate a fiintei mele, intr-o stare de iubire si bucurie. Amin.
Doamne, sunt prezent in sfera Ta de lumina care ma protejeza si imi incarca toate structurile cu Lumina si Iubirea Ta cea Sfanta, toate celule si microstrucuturile mele se programeaza sa implineasca Voia Ta cea Sfanta.

4.      In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, cu Lumina si Iubirea Sfantei Treimi, cu energiile Tale Cele Sfinte, Prea Minunata Maica a Domnului, dezleg toate legaturile facute din lumina si intuneric care sunt trimise catre mine, pe toate structurile si corpurile mele infoenergetice.

5.      In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, cu Lumina si Iubirea Sfantei Treimi dezleg tot ce este legat pe viata, pe vointa, pe memorie, pe constiinta, pe iubire, pe cunoastere, pe casatorie, pe afaceri, pe profesie, pe sanatate, (pe problema pe care o are fiecare…). Si ma dezleg Doamne de tot ce este legat pe trupul meu, pe organele mele, pe inima, pe creier, pe ficat, pe sange, pe rinichi, pe splina, pe pancreas, pe intestine, limfa, sange si pe toate Doamne le dezleg si le trimit la Tine. Ma dezleg Doamne atat cat este voia Ta.
6.      In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, imi dezleg si imi activez toate potentialele  divine prezente in mine, imi dezleg si imi activez toate potentialele Duhului Sfant prezente in mine, imi dezleg si activez toate energiile Christice prezente in mine.
Cu Lumina si Iubirea Sfintei Treimi pe toate le energizez intens pozitiv, impreuna cu capacitatea de a iubi, de a simti bucurie, de a fi smerit, de a cunoaste generozitatea, blandetea, bucuria, armonia, curajul, puterea si pacea… ( si mai adaugati virtutile de care aveti nevoie ).

7.      In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, in mine se dezvolta capacitatea creativa de a fi mai bun profesionist ( fiecare de ce are nevoie), de a castiga bani in scopul de a-i folosi in cresterea mea spirituala si a-i ajuta pe semenii mei, de a avea relatii de iubire, de prietenie, de comunicare cu oamenii, pentru a putea acces Doamne la toate darurile pe care Tu le-ai depus in sufletul meu si care acum zac neactivate. Amin.

8.      Cu lumina si iubirea Sfintei Treimi alung si indepartez din structurile mele toate sufletele si energiile kundalini captive sau legate, de natura umane, animale, ingeresti, planetare sau cosmice, prezente inlauntrul fiintei mele si pe toate Doamne le dezleg  si le trimit catre Tine. Amin.

9.         Cu lumina si iubirea Sfintei Treimi dezleg si indepartez de la mine toate elementele de aer, apa,  foc, magma, plasma si toate programele trimise pe metale, siliciu si elementali care au fost trimisi sa-mi incale Liberul Arbitru si sa-mi programeze fiinta, structurile, campurile si chakrele. Pe toate Doamne le indepartez si le trimit catre Tine. Amin.
10.      In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh anihilez orice blestem pe linie materna si paterna, orice blestem de familie sau de neam, anihilez orice vraja sau facatura, orice proiectie info energetica negativa, orice spatiu, program si entitate malefice. Anihilez Doamne prin Voia Ta orice coarda, string sau legatura malefice care ma tin legat de entitati, de elemente si persoane de vibratie joasa, de campuri, de trairi emotionale si stari mentale care ma leaga la nivel de vibratie joasa. Pe toate Doamne le anihilez si le trimit catre Tine.

11.     In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh anihilez orice program de manipulare care mi l-am autoindus sau mi l-am autocreat, anihilez Doamne programele de manipulare trimise de catre altii si introduse in structurile mele incalcand Liberul meu Arbitru si Voia Ta, anihilez si toate conceptele si supraconceptele gresite din mine, toate schemele mele comportamentale, mentale si emotionale care nu respecta legile Tale.

12.     Anihilez Doamne din mine tot ceea ce ma impiedica sa cunosc Voia Ta, tot ceea ce ma impiedica sa cunosc libertatea si iubirea si harurile pe care Tu le-ai pus in mine. Multumesc si Te iubesc Doamne!

13.     In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh anihilez orice blocaj prezent la nivel de trup, la nivel de structura anatomica, moleculara si celulara, anihilez toate blocajele energetice la nivel de suflet si pe toate Doamne le indepartez de la mine si le trimit catre Tine.

14.     Cu lumina si iubirea Sintei Treimi toate campurile mele se aseaza coaxial conform matricei originare, toate campurile mele sufletesti, emotionale, mentale si fizice se aseaza coaxial si se incarca cu lumina si iubire Sfanta (observati cum campurile se extind).

15.     Doamne, Dumnezeul meu cel Bun, vreau ca in mainile mele sa vina orice infoenergie adaugata malefic, orice energie de suflet straina sufletului meu, orice program malefic care a ramas in structurile mele, vreau sa vina aici in mainile mele ( si le puneti in mana stanga iar cu mana drepata trimiteti lumina pentru a le anihila). Anihilez programele cu care au fost trimise si toate programele lor de reintoarcere,  si le trimit catre Tine Doamne. Amin.

16.     In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, anihilez tot ceea ce ma impiedica sa implinesc Voia Divina, sa implinesc Planul meu Divin creat de Tine, Bunul meu Parinte Ceresc. Amin.

17.     In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh dezleg sufletul meu de acolo unde este legat, pierdut sau irosit, in lumina sau in intuneric.
In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, imi recuperez sufletul meu de acolo de unde este legat, pierdut, ratacit sau irosit, in lumina sau intuneric. Amin
In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh vreau ca sufletul meu, sa vina in mainile mele , intreg alb, stralucitor asa cum mi l-a dat Bunul Dumnezeu. Il vreau aici si acum. Amin.
In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, sufletul meu este in mainile mele, intreg, alb, curat, stralucitor. (asteptam pana cand simitim in mainile noastre energiile sufletului). Amin.
In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh,  imi refac cu energiile sufletului toate structurile afectate la nivel celular, molecular, anatomic, fizic, emotional si mental. (vizualizati cum mana dreapta, incarcata cu energiile sufletului, se indreapta catre inima, de 3 ori consecutiv). Amin.

18.     In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, tot ce este al meu prin Drept Divin il vreau aici si acum, spre slujirea Luminii si Iubirii Sfintei Treimi si a Maici Domnului, inspre mantuirea mea si a oamenilor. Amin. ( mainile incarcate de lumina le trecem peste intreg corpul, un fel de dus de lumina).

Rugaciunea de multumire si iubire pentru sfarsitul exercitiului:
Iti multumesc si te iubesc Bunul meu Parinte Ceresc, Creator al tuturor lumilor de lumina si iubire, lumi vazute si nevazute. Iti multumesc si te iubesc Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeu al Iubirii, al Bucuriei si Smereniei Desavarsite. Iti multumesc si te iubesc Duh Sfant, purtator si implinitor al Voii Parintelui Suprem si al Sfintelor Sale Haruri. Iti multumesc si Te iubesc Minunata si Sfanta Fecioara Maria, Maica a Dumnezeului Nostru. Va multumesc si va iubesc pe voi Fiinte Spirituale care ati ales sa slujiti Creatiei de Lumina a Parintelui Suprem; multumesc si iubesc intreaga omenire; iubesc si multumesc intregii Creatii Ceresti pentru darul vietii de lumina oferit mie si tututor fiintelor, clipa de clipa, ceas de ceas, ca noi sa cunoastem si sa marturisim Gloria si Slava Parintelui Ceresc, Dumnezeu al Dumnezeilor, Caruia ii dedic intreaga mea viata, acum si in vesnicia fiintei mele. Amin.
Sursa  http://www.elenoh.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu