duminică, 23 martie 2014

Cheia succesului sta in puterea mintii


Cheia succesului


2 Voturi

mindpower1Unii oameni par sa atraga succesul, puterea, bogatia, implinirea de sine cu un efort foarte mic, altii cu mare dificultate, iar altii esueaza complet sa-si atinga ambitile, dorintele si idealurile. De ce se intampla asa? De ce unii oameni isi realizeaza ambitiile usor, altii cu dificultate, iar altii deloc? Cauza nu poate fi fizica, caci daca ar fi asa, cel mai perfect om din punct de vedere fizic, ar fi si cel mai de succes. Diferenta deci, trebuie sa fie mentala. Mintea trebuie sa fie forta creativa; ea constituie singura diferenta intre oameni.

Mintea este cea care depaseste orice obstacol aparut in calea oamenilor. Cand puterea creativa a gandului este complet inteleasa, efectele sale vor fi magnifice. Dar asemenea rezultate nu pot fi obtinute fara o aplicare corecta, efort constant si concentrare. Studentul acestui curs va afla ca legile care guverneaza lumea mentala si spirituala sunt fixe si absolute ca si cele din lumea materiala. Pentru a asigura rezultatul dorit este necesara cunoasterea legii si aplicarea ei. Aplicarea corecta a legii va produce cu exactitate invariabila rezultatul dorit.
Studentul care invata ca puterea vine din interior, ca el este slab doar pentru ca depinde de ajutor din afara si care se va arunca fara ezitare in gandurile proprii, instantaneu isi va pune viata in ordine, va sta drept, va avea o atitudine dominanta si va realiza ceea ce numim miracole.  Este evident, de altfel, ca cel care va esua sa investigheze complet
aceasta din urma stiinta si va refuza sa profite de avantaje oferite de  progresul ei din ultimul timp, va fi in curand depasit, ca un om care ar refuza sa cunoasca si sa accepte beneficiile pe care le are omenirea prin intelegerea legii electricitatii.
Bineinteles, mintea creeaza atat conditii negative ca si pozitive, iar cand noi, constient sau inconstient vizualizam limita, lipsa sau dezacord, noi cream aceste conditii; acesta se intampla inconstient, tot timpul, cu cei mai
multi dintre oameni. Aceasta lege, ca oricare alta, nu se aplica in functie de persoana ci opereaza constant, aduce fara incetare fiecarui individ exact ceea ce el a creat; cu alte cuvinte, culegi ceea ce ai semanat.
Astfel, abundenta depinde de recunoasterea legilor Abundentei si de faptul ca mintea nu este numai creatorul ci chiar singurul creator a tot ceea ce exista. Cu siguranta nimic nu poate fi creat inainte ca noi sa stim ca poate fi creat, dupa care vine facand efortul necesar creatiei. Nu exista acum in lume mai multa electricitate decat era acum o mie de ani, dar pana cand cineva a descoperit legea, nu puteam avea nici un beneficiu. Acum ca legea este cunoscuta, practic interaga lume beneficiaza de ea. Asa este si legea Abundentei. Numai cei care cunosc legea si se plaseaza in armonie cu ea vor imparti beneficiile ei. Spiritul stiintific domina acum fieacre camp de activitate. Relatiile de cauza si efect nu mai sunt necunoscute si ignorate.
mind-powerDescoperirea acestui nou domeniu marcheaza o noua epoca in progresul uman. Elimina elementul de incertitudine si capriciu din vietile oamenilor, substituindu-le cu lege, ratiune si certitudine.Oamenii inteleg acum ca pentru fiecare efect exista o cauza adecvata si definita, astfel, cand un anumit rezultat este dorit, cautam conditiile prin care acesta poate fi atins.
Procedeul prin care au fost descoperite toate legile de baza se numeste gandire inductiva, care consita in compararea unor momente separate, unele cu altele, pana cand factorul comun este gasit. Aceasta este metoda de studiu careia natiunile civilizate ii datoreaza cea mai mare parte a prosperitatii lor precum si cea mai valoroasa parte a cunostintelor acumulate; a lungit viata, a alinat durerea, a unit rauri, a luminat noaptea cu splendoarea zilei, a extins raza vizuala, a accelerat miscarea, a anihilat distanta, a facilitat interaciunea, a ajutat oamenii sa coboare in adancul marilor si sa calatoreasca prin aer.
Ce minune ca omul poate sa extinda binecuvantarile acestui sistem de studiu asupra metodei de gandire, astfel incat, atunci cand devine evident ca anumite rezultate sunt rezultatul unei metode particulare de gandire, nu ne ramane decat sa clasificam aceste rezultate. Aceasta metoda este stiintifica si este singura prin care ne va fi permis sa posedam acel grad de libertate la care am fost obisnuiti sa ne uitam ca la un drept inalienabil; pentru ca oamenii sunt in siguranta acasa la ei si in lume numai daca stabilitatea si bogatia la nivel national conduc la o crestere a sanatatii, o acumulare eficienta in afacerile publice si private de orice fel, o evolutie continua a stiintei si artei de a actiona impreuna, o incercare neobosita de a face toate aceste aspecte ale dezvoltarii nationale sa orbiteze in jurul vietii, a individului si a colectivului, pentru care stiinta, arta si etica ofera calauzire si controleaza motivatia.
focused-mind-energy[1]-710228Cheia Universala este un studiu bazat pe un adevar stiintific absolut si va dezvalui posibilitatile care zac latente in individ, va arata cum pot fi ele transformate in actiune, crescand capacitatea efectiva a individului, adaugand energie, discernamant, vigoare si elasticitate mentala. Studentul care atinge intelegerea legilor mentale ce vor fi dezvaluite in acest studiu, va intra in posesia abilitatii de a-si asigura rezultate nesperate pana acum si isi  va gasi cu greu cuvintele de recunostinta.
Studiul explica folosirea corecta a ambelor elemente de natura mentala, receptive si active, si instruieste studentul sa recunoasca oportunitatile; intareste vointa si puterea de a rationa, instuieste metoda de cultivare si folosire a imaginatiei, dorintei, emotiilor si a facultatilor intuitionale. Aduce initiativa, tenacitate in atingerea telurilor, intelepciune in alegeri, simpatie inteligenta si o bucuria de a trai.
Cheia Universala il invata pe student sa-si foloseasca puterea mintii, adevarata putere a Mintii, nu orice substitut sau perversiune. Nu are nimic de a face cu hipnotismul, magia sau oricare deceptie mai mult sau mai putin fascinanta care ii face pe multi sa creada ca pot sa obtina ceva pe nimic. Cheia Universala cultiva si dezvolta intelegerea care aduce puterea de a controla propriul corp si de aici, sanatatea. Imbunatateste si intareste memoria. Dezvolta partea Interioara, acea parte care este atat de rara, care este caracteristica distinctiva a fiecarui om de afaceri de succes, care ii ajuta pe acestia sa vada posibilitatile ca si dificultatile in fiecare situatie, sa discearna oportunitatile care sunt la indemana, acolo unde altii, mii, au esuat sa le vada, continuand sa lucreaze cu situatii care nu pot sa le aduca nici un
beneficiu.
Cheia Universala iti dezvolta Puterea Mentala, ceea ce inseamna ca ceilalti vor recunoaste ca tu esti o persoana de forta, de caracter – iar vor vrea sa faca ceea ce vrei tu ca ei sa faca; inseamna ca tu atragi oamenii si obiectele spre tine; esti ceea ce altii numesc „norocos”; „lucrurile” vin singure in calea ta; ai ajuns sa intelegi legile fundamentale ale naturii si te-ai pus in armonie cu ele ; esti in acord cu Universul; intelegi legea Atractiei, legea naturala a Cresterii si legile Psihologice in care rezida toate avantajele  lumii – sanatate, afaceri, pozitie sociala.
Depressie-hersenen

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu